Kokoukset

Kokoukset

 Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Millainen tapahtuma sellaiset puitteet. Tarjoamme ryhmällesi parhaat vaihtoehdot.

Pyydä tarjous
 Kokous Sokos Hotellissa

Kokous Sokos Hotellissa

Tilamme taipuvat pieniin ja isoihin kokouksiin, messuihin ja muihin yritystapahtumiin.

Katso kokoustarjouksia
 Saunat Sokos Hotels

Sauno Sokos Hotellissa

Olipa mielessäsi pelikauden päättäjäiset, polttarit äijäporukalla, etkot naisten kesken tai vaikka tarve järjestää hieman rennompi kokous tai palaveri.

Katso tarjoukset

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Kokoustiloja joka lähtöön

Kokous on päätöksiä ja suunnitelmia. Kokous voi olla rento tai erittäinkin virallinen. Kokous voi kestää muutamasta tunnista useaan päivään. Kokous voi olla pienen tiimin kokoontuminen tai vaikka satojen osallistujien kongressi.

Sokos Hotelleilla on lukuisia kokoustiloja ympäri Suomen maan sekä Tallinnassa ja Pietarissa. Pienempiin ja rennompiin kokouksiin sopii hyvin myös sviitit ja erilaiset kabinetit. Olipa tapahtumasi mikä tahansa meidän kanssa se onnistuu!

Olet juuri löytänyt maailman helpoimman tilavarauslomakkeen. Jätä yhteystietosi, ja asiakaspalvelijamme soittaa sinulle tuossa tuokiossa ja suunnittelee kanssasi ikimuistoisen tilaisuuden. Yllättävän helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

Sokos Hotels - kun tilaisuutesi on sinulle tärkeä

Kun tilaisuus on sinulle tärkeä, valitse Sokos Hotels Kokous. Kerro meille tilaisuutesi luonne ja tavoitteet, niin löydämme yhdessä parhaan ratkaisun tarpeisiisi ja sinä voit keskittyä olennaiseen
Sokos Hotels Kokous onnistuu paitsi ympäri Suomen, niin myös Tallinnassa ja Pietarissa. Valtakunnallisuuden lisäksi meillä on kolme eri kokousluokkaa L, M ja S, jotta sinun tarpeisiisi löytyisi aina sopiva vaihtoehto räätälöitäväksi. Myös kolme eri hotellityyppiä, Break, Original ja Solo, mahdollistavat erilaiset kokoukset.