Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Laituri

Hotellin neljännessä kerroksessa sijaitsevassa upeassa Laituri-tilassa onnistuvat edustavat saunaillat ja pienet palaverit mahtavalla näköalalla. Tilassa on 10 hengen neuvottelupöytä, kannettava tietokone ja iso tv-näyttö, langaton Internet-yhteys sekä jäävedet. Laituri-tilassa on myös reilun kokoinen näköalasauna sekä lasitettu parveke lämpölamppuineen. Hin­taan si­säl­tyy myös ko­kousvastaavan pal­ve­lut. Tila varattavissa 2-15 henkilölle.

Saunapaketit
• varattavissa 5–15 henkilölle

Laituri-paketti sisältää hotellin neljännen kerroksen uudistetun Laituri-saunan torinäköalalla, oleskelutilan ja lasitetun parvekkeen koko illaksi käyttöön, pyyhkeen sekä sisäänpääsyn Kaarlen iltaravintoloihin (poikkeuksena tähti-illat). Yökerhon ollessa auki, paketti sisältää myös eteispalvelumaksun.

Ruokailuna nachoja, ruissnackseja ja pähkinöitä sekä Blue Cheese -dippi ja jalapeno-valkosipulimajoneesi, reilu double cheese burger ja ranskalaiset.

ALKOHOLILAIN MUKAAN KAARLEN TILAT OVAT ANNISKELUALUETTA JA OMIEN JUOMIEN TUOMINEN ON LAISSA KIELLETTYÄ.

AlkoL 3 § ja 36 §

"Anniskelualueella saa nauttia vain anniskeluluvan haltijan anniskelutarkoituksessa myymää alkoholijuomaa." Henkilökunnalla on oikeus ja velvollisuus tarkastaa että tätä noudatetaan, sekä tilanteen niin vaatiessa toimia alkoholilain vaatimalla tavalla. Sääntöjen noudattamatta jättämisestä seuraa tilaisuuden keskeytyminen. Kaarlella on oikeus periä tilaisuudesta oletetusti aiheutuvat kulut.

Tilaan sopivat pöytämuodot ja henkilömäärät

Diplomaatti

10 hlöä

47,5 €
alk. /hlö
Tutustu ja varaa verkossa
puhelin
Soita +358 20 780 8920 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
Tilan varustus: LuonnonvaloProjektoriÄänentoistoKannettava tietokoneFläppitauluTV/NäyttöInternet-yhteysEsteetönParveke/terassiSoveltuu kokoustilaksiSoveltuu juhlatilaksi
location
Kauppatori 4 67100, Kokkola
location
Kauppatori 4
67100, Kokkola
directions
parking

Tutustu ja varaa verkossa

Voit tutustua tämän hotellin tiloihin verkossa ja tehdä varauksen helposti ja nopeasti.

Tutustu ja varaa verkossa