Menu

Käyttöehdot Sokos Hotels -applikaatio

Käyttöehdot Sokos Hotels -applikaatio

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Sokos Hotels –sovellukseen (”sovellus”). Käyttöehtojen hyväksyminen on ehtona palvelun käyttöönotolle, jonka sovellusta käyttävä luonnollinen henkilö (”asiakas”) hyväksyy.

Sokos Hotels -sovellus ja sopimuksen osapuolet

Sovellus on Sokos Hotellien asiakkaille tehty sovellus. Sovellus mahdollistaa hotellivarausten tekemisen ja peruuttamisen sekä omien S-Card-kanta-asiakastietojen katselun.

Sovelluksen tarjoaja on Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), Fleminginkatu 34, PL 1, 00088 Helsinki, p. 010 7682 777 (hinta 0.084 €/min)

Nämä sopimusehdot ovat nähtävillä sovelluksessa, josta asiakas voi toisintaa ne. Näihin käyttöehtoihin ja sovelluksen käyttöön sovelletaan myös S-Ryhmän Omat tiedot –palvelun käyttöehtoja.

SOK:n vastuu sovelluksesta

SOK pidättää oikeuden muuttaa sovellusta tai sulkea sen milloin tahansa. Sovelluksen palveluvalikoima voi laajentua tai supistua. Häiriöt tai katkokset verkkoyhteyksissä saattavat vaikuttaa sovelluksen tietojen ja sisältöjen ajantasaisuuteen ja näkyvyyteen. SOK omistaa sovelluksen kaikki immateriaalioikeudet ja asiakkaalla on milloin tahansa peruutettavissa oleva käyttöoikeus tähän sovellukseen.

SOK:lla on oikeus muuttaa näitä ehtoja. Muutokset hyväksytetään asiakkaalla sovelluksen kautta. Muutoksien hyväksyminen on edellytys sovelluksen käytön jatkamiselle.

Asiakkaan vastuu tietoturvasta ja maksuvälineistä

Asiakas on velvollinen säilyttämään päätelaitetta turvallisessa paikassa ja vastaa sovelluksen huolellisesta käytöstä sekä päätelaitteen tietoturvasta. Asiakas ei saa syöttää sovellukseen maksukorttia, mikäli päätelaite on murrettu tai siihen on asennettu valmistajan ohjeiden vastainen päivitys.

Mikäli päätelaite on kadonnut tai ole muuten enää asiakkaan hallussa, asiakas on velvollinen lakkauttamaan sovellukseen liitetyt luottokortit ja ilmoittamaan asiasta viipymättä kyseisen luottokorttiyhtiön sulkupalveluun.

Tietosuoja ja henkilötietojen käyttö

Sovelluksen käyttö tallentaa tietoja S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin sekä Matkailu- ja ravitsemiskaupan S-Card-kanta-asiakasrekisteriin. Asiakkaasta tallennetaan asiakkaan syöttämät henkilötiedot sekä asiakkaan tekemät ostotapahtumat.

Sovelluksen käytöstä saatuja tietoja voidaan käyttää asiakkaalle suunnattuun markkinointiin sekä Sokos Hotels –sisältöjen kohdentamiseen ja kehittämiseen.

Tämä sovellus kerää käyttäjästä analytiikkatietoa, joita käytetään markkinointiin, palvelun kehittämiseen ja raportointiin. Voit rajoittaa analytiikkatiedon käsittelyä, jolloin sovelluksen keräämät analytiikkatiedot anonymisoidaan.

Asiakkaan henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista on kerrottu tarkemmin S-ryhmän tietosuojaselosteessa.

Asiakas voi tallentaa maksukortin tiedot palveluun. Lue tarkempi kuvaus Omat tiedot -käyttöehdoista.

Asiakkaan sovellukseen syöttämiä toive- ja varausasetuksia käytetään palvelukokemuksen parantamiseen sovelluksessa ja ne tallennetaan myös Matkailu- ja ravitsemiskaupan asiakasrekisteriin.

Asiakkaan hotellivarauksista tallennetaan perustiedot kuten hotellimajoittujan henkilötiedot, huonetyyppi, majoittuvien henkilöiden määrä sekä ostetut lisäpalvelut. Nämä tiedot tallentuvat myös Matkailu- ja ravitsemiskaupan asiakasrekisteriin.

Oikeuspaikka ja sovellettava laki

Tähän sopimukseen ja näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen lainvalintaa koskevia säännöksiä. Tämän sopimuksen ja/tai näiden ehtojen riidanratkaisupaikka on Helsingin käräjäoikeus tai asiakkaan kotipaikka Suomessa.