Menu

Green Key ja Sustainable Travel Finland

Tervetuloa Original Sokos Hotel Kimmeliin! Niin meillä kuin kaikilla muillakin Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristömerkki. Tämä tarkoittaa, että toimimme tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme osaltamme huolta ympäristöstä. 

 

Joka vuosi määrittelemme hotellillemme uudet ympäristötavoitteet, jotka kulkevat tärkeänä osana toimintaamme läpi vuoden. Tämän lisäksi huomiomme toimintamme ympäristövaikutuksia joka päiväisessä toiminnassamme. Tarjoamme aamiaisbuffetissamme useita eri lähi- ja luomutuotteita, joiden määrää pyrimme vuosi vuodelta kasvattamaan. Pyrimme vähentämään ruokahävikkiä jatkuvasti ja suosittelemme myös asiakkaitamme ottamaan lautaselleen vain sen mitä jaksavat syödä, sillä lisää saa aina ottaa. Lajittelemme jätteemme tehokkaasti ja ohjaamme kierrätykseen sinne sopivat jätteet. Esimerkiksi käytöstämme poistetuille petivaatteille pyrimme aina etsimään uusiokäyttökohteen. Liikuntamuotona bussi ja juna sekä polkupyörä ja kävely ovat ekologisimpia tapoja liikkua. Suosittelemmekin asiakaitamme hyödyntämään parhaansa mukaan edellä mainittuja välineitä liikkuessaan. Tiesithän, että meiltä voit vuokrata polkupyörän käyttöösi sekä kysyä mukavia reittejä retkikohteeksi. Suosittelemme myös mielellämme eri luonto-/ulkoilumaastoja vierailullesi. Meiltä voit myös tiedustella lisää paikallisbussien liikennöinnistä.

 

Kimmel sai myös joulukuussa 2020 Sustainable Travel Finland -tunnuksen. Tunnuksen saa, kun täyttää Visit Finlandin luoman kestävän kehityksen kriteeristön, joka huomioi niin hotellin ekologisen, taloudellisen, sosiaalisen kuin kulttuurisen kestävyyden. Hotelleja operoivalle Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle ihmisten, luonnon ja oman maakunnan hyvinvointi on koko toiminnan lähtökohta, jonka eteen on jo pitkään tehty monipuolisesti työtä. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO on edelläkävijä vastuullisuusasioissa monin tavoin. "Meillä muun muassa investoidaan uusiutuvaan energiaan, kierrätetään jätteitä tehokkaasti ja edistetään monin tavoin paikallisten tuottajien tuotteiden myyntiä. PKO on myös alueen suurin työllistäjä. Nyt kaikkien hotelliemme ripeällä tahdilla saamat kansainväliset vastuullisuustunnukset vahvistavat tätä edelläkävijyyttä", matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen toteaa ilahtuneena.

 

Valitsemalla siis Green Key sekä Sustainable Travel Finland -sertifioidun hotellin olet mukana edistämässä vastuullista ja kestävää matkailua!

puhelin
Soita 020 1234 660 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Itäranta 1 80100, Joensuu
location
Itäranta 1
80100, Joensuu
directions
parking