Hotellit Kuusamo

Hotellit Kuusamo

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Kuusamo

Kuusamo on aktiivinen luontokaupunki Koillismaan sydämessä, mahtavien vaarojen ja tunturien juurella. Se on tunnettu kauniista ja ainutlaatuisesta luonnostaan. Myös monipuolista tekemistä ja tapahtumia on alueella tarjolla runsaasti ja ympärivuotisesti moneen makuun. Käynti Kuusamossa on elämys!

Hotellit Kuusamo

Kirkkotie 23
93600 Kuusamo
+358 20 1234 693
hotelkuusamo.kuusamo@sokoshotels.fi
Kaikki hotellit
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Hotellit

Kuusamo

Original Sokos Hotel Kuusamo

 

Luonnollisesti ja vieraanvaraisesti Lapin eteisessä

Original Sokos Hotel Kuusamo on lämminhenkinen ja pitkät perinteet omaava hotelli Kuusamon keskustassa, järven rannalla. Viihtyisät huoneet huokuvat mielenkiintoista arkkitehtuuria ja nostalgiaa kolmelta eri vuosikymmeneltä, kuitenkin nykyaikaisesti sisustettuina ja varusteltuina. Hotellihuoneita on kaikkiaan 146 ja ne tarjoavat oikein mukavan yösijan niin vapaa-ajan reissaajille kuin työ- ja kokousmatkustajillekin. Hotellin julkisivua hallitsee ravintolan suuri kota, tunnettu maamerkki, jonka alla on tanssittu, laulettu, naurettu ja nautittu kuusamolaisia herkkuja yli 40 vuoden ajan. Viihtyisät hotellisaunat sekä kaikkien lasten kaverin Onni Oravan leikkihuone ja kirjanurkka täydentävät hotellin palvelutarjoomaa entisestään.

Hotellissa on myös monipuoliset ja nykyaikaiset kokoustilat, joita on hiljattain uudistettu. Tunnelma tiloissa on kotoisan harmoninen kuvastaen kivasti myös kuusamolaisuutta. Kokouksen tai koulutuksen oheen on mahdollista yhdistää erilaisia hauskoja aktiviteetteja, joita Kuusamo tarjoaa alueen matkailijoille pilvin pimein ympärivuotisesti. Parkkitilaakin on reilusti ja pysäköinti on kokousasiakkaille maksutonta.

Original Sokos Hotel Kuusamo on aktiivisen ihmisen unelmakohde! Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet avautuvat aivan hotellin vierestä ja Rukan hiihtokeskukseenkin on vain 25 km. Hiihtoladuille ja lenkkipoluille pääsee hotellin takapihalta ja hiihtovälineitä sekä lumikenkiä voi vuokrata kätevästi saman katon alta. Omat hiihtovälineet voi myös huoltaa hotellin suksihuoltotilassa. Ota lainaan hotellin pirtsakan punainen potkukelkka ja potkuttele vauhdikkaasti ympäri Kuusamon kaupunkia!

Ystävällinen ja vanha tuttu Original Sokos Hotel Kuusamo on tehty kuusamolaisia perinteitä vaalien.

Sinua varten.