Menu

Ajo-ohje

Hotelliimme on helppo saapua myös omalla autolla. Hotellin osoite on Yrjönkatu 26, Helsinki.
Aja Mannerheimintietä kohti keskustaa ja käänny Forumin kulmalta oikeaan Simonkadulle. Käänny mäen päältä vasempaan Annankadulle ja heti seuraavasta risteyksestä vasempaan Eerikinkadulle. Kadun päässä kaarrat oikeaan Yrjönkadulle ja olet perillä. Osoitteemme on Yrjönkatu 26.

Jos ajo meni Forumin kohdalla vähän pitkäksi, niin ei huolta. Jatka Mannerheimintietä noin 200 metriä eteenpäin ja käänny Stockmannin luona oikealle Lönnrotinkadulle. Aja noin 200 metriä ja käänny oikeaan Annankadulle ja sitten taas oikealle Eerikinkadulle.

Ajo-ohje Helsinki-Vantaan lentokentältä hotelliin:
Lentoasemalta poistuessasi seuraa opasteita Helsinki/Helsingfors, mikä ohjaa Tuusulanväylää (45) pitkin kohti Helsingin keskustaa. Noin 12,5 km Tuusulanväylää ajettuasi käänny oikealle Sturenkadulle (kyltit Töölö/Tölö). Jatka suoraan Helsinginkadulle ja käänny Oopperatalon kohdalta vasemmalle Mannerheimintielle (E12). Aja Mannerheimintietä kohti keskustaa ja käänny oikealle Simonkadulle.  Käänny vasempaan Annankadulle ja uudelleen vasempaan Eerikinkadulle. Käänny oikealle Yrjönkadulle ja olet perillä. Osoitteemme on Yrjönkatu 26.

puhelin
Soita 0201234800 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Yrjönkatu 26 00100, Helsinki
location
Yrjönkatu 26
00100, Helsinki
directions
parking