Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki

Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki

Osoite

Albertinkatu 34
00180 Helsinki
Puh.+358 20 1234 643
Fax. +358 20 1234 644

[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Solo Sokos Hotel Aleksanteri on Helsingissä sijaitseva yksilöllinen ja omintakeinen hotelli. Rakennus hengittää Punavuoren ja Design District -korttelien trendikästä tunnelmaa ja kätkee sisäänsä laadukkaita ja yllättäviä hotellihuoneita sekä monia mieleenpainuvia yksityiskohtia.

Hotellin kiitelty palvelu on yksilöllistä ja yllättävää sekä aina ajan hermolla. Meillä on töissä monia persoonia ja me olemme kaikki täällä sinua varten. Uudessa Olipa kerran... ravintolassa on raikas ja herkullinen ruokalista, joka muuntuu vuodenaikojen ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Solo aamiaisemme on ihan loistava tapa aloittaa uusi, upea päivä. Sinun ja kaupungin. Tervetuloa!

Hotellin tiedot

Huoneet

Tervetuloa Hurriganes-tähti Remu Aaltosen sisustamaan huoneeseen! Tilava ja uniikki, kodikkaan tummasävyinen huone vie ajassa taaksepäin muistelemaan Remun uran huippuhetkiä. Niistä muistuttavat valokuvat, soittimet ja kultalevyt huoneen seinillä. Muhkea antiikkinahkasohvaryhmä, upeat itämaistyyliset lattiamatot, kattokruunut, Elvis-flipperi ja tuoreet ruusut maljakoissa viimeistelevät sisustuksen. ||Mukavuudesta ja varustelusta ei tietenkään ole tingitty ja normaalivarustelun lisäksi huoneessa on kylpytakit ja –tossut sekä vedenkeitin. Romanttisessa makuutilassa on leveä parivuode ja modernissa kylpyhuoneessa on sekä suihku , että kylpyamme . ||Hotelli lahjoittaa HelsinkiMissiolle syrjäytymisvaarassa olevien lasten hyväksi tehtävään työhön osan tämän huoneen huonehinnasta jokaisen yöpymisen yhteydessä.
  • Parkettilattia
  • Kylpyamme
  • Parivuode
'

Ajankohtaista

1 /

Pääsiäispupu kävi Aleksanterissa

Helsingissä Solo Sokos Hotel Aleksanterissa tapahtuu pääsiäisviikonloppuna! Lapsille on luvassa hauskaa toimintaa eli herkullisten pääsiäismunien etsintää ja kananmunien maalausta hotellimme aulassa.

Aleksanteri on mukana hyväntekeväisyydessä lasten ja nuorten auttamiseksi

Solo Sokos Hotel Aleksanteri tekee yhteistyötä Helsinki Mission kanssa ja on hyväntekeväisyydessä mukana huutokauppaamalla hotellihuoneita lasten ja nuorten auttamiseksi

Helsinki-viikonloppu vai viikonloppu Tampereella?

City Break, miniloma, kaupunkiloma… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Miten olisi viikonloppu Helsingissä tai Tampereella?
Alkaen 82 /hlö/vrk/2 hh

Sokos Hotelleille menestystä TripAdvisorin Travellers' Choice Awardseissa

Kansainvälinen matkailusivusto TripAdvisor on julkistanut asiakkaiden valitsemat Suomen parhaat hotellit. Jyväskylän Solo Sokos Hotel Paviljonki sijoittui hienosti kolmanneksi! 25 parhaan joukosta löytyy yhteensä neljä Sokos Hotellia.

Seniorihinnat asiakasomistajille

Rentouttava loma Sokos Hotellissa edulliseen asiakasomistajan seniorihintaan tuo uutta virtaa elämään.
Alennus -15%

Anna lahjaksi pako arjesta!

Lahjakortilla ilahdutat sinulle tärkeän ihmisen arkea. Lataa korttiin haluamasi summa, hyvä mieli tulee kaupan päälle. Voit hankkia lahjakortin kaikista Suomen Sokos Hotelleista.

Se rennompi kokous Aleksanterissa Helsingissä

Unohda solmio ja jakkupuku. Pidä rento kokous tilavassa Ulrika saunakabinetissamme saunalla tai ilman. Tilat ja tarjoilut muuttuvat tarpeittesi mukaan.
alkaen 200 /3 tuntia

Lemmikki on tervetullut vieras myös hotelliin

Sokos Hotellit ja Best Friend Group toivottavat lemmikit, erityisesti koirat, tervetulleiksi iloisella yllätyksellä!
'

Ravintolat

Sunnuntaibrunssi Aleksanterissa

Sunnuntaibrunssi on paras tapa aloittaa viikon viimeinen päivä. Solo Sokos Hotel Aleksanterin laadukas ja maukas brunssi on tarjolla sunnuntaisin kello 12-16 välisenä aikana.

Se rennompi kokous Aleksanterissa

Unohda solmio ja jakkupuku. Pidä rento kokous viihtyisässä Ulrika saunakabinetissamme. Tilat ja tarjoilut muuttuvat tarpeittesi mukaan.

Ravintola Olipa Kerran...

Olipa kerran… Satuja on kiva kirjoittaa aikuisenakin, ja sitä saat tehdä uudessa, ihastuttavassa ravintolassamme Solo Sokos Hotel Aleksanterissa Helsingissä.

Aleksanterissa Jazz Club joka torstai

Solo Sokos Hotel Aleksanterin baarissa Helsingissä nautitaan joka torstai live Jazzista.

Lisäpalvelut

Voit varata hotellistamme lisäpalveluita majoituksen varaamisen yhteydessä.

LUMIPALLO -stressilelu

Uniikki design-tuote. Lumelta tuntuva pallo. Stressilelu.
14,00 €

Kylpytossut aikuisille

Sujauta jalkaasi pehmeät tossut ja rentoudu.Kylpytakit ja –tossut sisältyvät huonehintaan Solo Up-huoneluokasta alkaen.
3,50 €

Myöhäinen check out ja brunssi kahdelle (vain sunnuntaisin)

Late check out klo 16 ja brunssi sunnuntaisin tarjolla klo 12-16, paketti kahdelle
30,00 €

Kylpytakki aikuisille

Kietoudu valkoiseen froteekylpytakkiin ja nauti olostasi hotellissa.Kylpytakit ja –tossut sisältyvät huonehintaan Solo Up-huoneluokasta alkaen.
5,50 €

Onni Orava pieni pehmolelu

Ihanan pehmeä 17cm korkea Onni Orava -pehmolelu tuliaiseksi tai mukavaksi muistoksi matkasta.
6,00 €

Aamiainen huoneeseen

Hemmottele itseäsi Solo-aamiaisella huoneessa. Saatavilla tunti aamiaisbuffetin avautumisen jälkeen - tunti aamiaisbuffetin sulkeutumisen jälkeen. Ilmoita toivomasi tarjoiluaika sekä kahvi/tee mieltymyksesi saapuessasi hotelliin.
14,50 €

Majoituspaketit

Mamma Mia -musikaali vain Helsingissä

Tule kokemaan ABBAn musiikkiin perustuva MAMMA MIA -musikaali ja vietä samalla rentouttava hotelliyö viihtyisässä Solo Sokos Hotel Tornissa tai Aleksanterissa.