Solo Sokos Hotel Aleksanteri

Haku

Julkisivu Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Julkisivu - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Julkisivu - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Vastaanotto - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Rock n Rose Room- Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Nordic Ateljee King - Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Solo up -huone - Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Sunnuntai-huone - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Sunnuntai-huone - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Bettie's Boidoir - Solo Sokos Hotel Aleksanteri
Terassi - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Ravintola Olipa Kerran - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Lobby Bar - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Leikkitila aulassa - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki
Kuntosali - Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsinki

Solo Sokos Hotel Aleksanteri

Solo Sokos Hotel Aleksanteri on Helsingissä sijaitseva yksilöllinen ja omintakeinen hotelli. Rakennus hengittää Punavuoren ja Design District -korttelien trendikästä tunnelmaa ja kätkee sisäänsä laadukkaita ja yllättäviä hotellihuoneita sekä monia mieleenpainuvia yksityiskohtia.

Hotellin kiitelty palvelu on yksilöllistä ja yllättävää sekä aina ajan hermolla. Meillä on töissä monia persoonia ja me olemme kaikki täällä sinua varten. Uudessa Olipa kerran... ravintolassa on raikas ja herkullinen ruokalista, joka muuntuu vuodenaikojen ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Solo aamiaisemme on ihan loistava tapa aloittaa uusi, upea päivä. Sinun ja kaupungin. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Albertinkatu 34
00180 Helsinki
Puh.+358 20 1234 643 (hinnat) Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
Fax. +358 20 1234 644

Hotellin tiedot

Asiakaspalautteet

Arvoisa vieras

Vastaanottomme, hieman tuttavallisemmin respa, on ensimmäinen etappisi, kun saavut majoitusvieraaksi hotelliimme. Olemme aina tietoisia saapumisestasi ja olemme varautuneet vierailuusi hyvissä ajoin, kumminkin viimeistään edellisenä yönä. Usein olemme myös tietoisia tarkemmasta saapumisajastasi, joka on meille suuri etu silloin, kun haluamme suunnitella majoitustasi yksityiskohtaisemmin tai kenties yllättää päiväsi oli kyseessä sitten syntymäpäiväsi, hääpäiväsi tai jokin muu merkittävä ajankohta juuri sinulle. Sinun päiväsi on meille tärkeä.

Minun nimeni on Jukka ja olen yksi meidän respan ammattilaisista. Meitä vakituisia Aleksanterin respalaisia on omien laskujeni mukaan yhdeksän. Naisia meillä on enemmän kuin miehiä. Meillä jokaisella on omat vahvuutemme joiden avuilla varmistamme vieraidemme viihtymisen ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Puhumme myös viittä eri kieltä: suomea, ruotsia, englantia, ranskaa ja espanjaa. Arvaatko kuka puhuu mitäkin? Puhumme myös sujuvaa elekieltä ja piirrämme niin hyvin, että kielimuuri ei ole meille ongelma eikä mikään, missään eikä milloinkaan.

Kuten Soloon kuuluu, me olemme täynnä yllätyksiä. Useimmiten olemme jo tietoisia merkkipäivästäsi, vaikka et olisi hiiskunut asiasta kenellekään. Olen aloittanut päiväni askartelemalla syntymäpäiväkorttiasi ja etsimällä sinulle juuri sopivaa huonetta. Olen ajatellut sukulaisiasi, perhettäsi ja ystäviäsi, jotka saattavat vierailla huoneessa. Siksi haluan tarjota sinulle mahdollisimman tilavaa huonetta. Sisäänkirjautuessasi hotelliin en välttämättä mainitse sinulle mitään merkkipäivästäsi, sillä toivon sinun yllättyvän vasta huoneessa, jotta voit jakaa tunnelman matkakumppanisi kanssa. Iloitsen kumminkin päivääsi, olenhan kumminkin ajatellut juuri sinua, koko päivän.

Terkuin, Jukka

Oletko koskaan miettyni, miten hotellin aamiainen toteutetaan? Älä huoli, vaikka et olisikaan. Itsekään en tätä tiennyt, ennen kuin minusta tuli yksi aamiaiselämyksen tekijöistä. Tervetuloa Helsinkiin Solo Sokos Hotel Aleksanterin aamiaiselle!

Keskiverto arkipäivänä meillä yöpyy liikematkustajia, jotka odottavat nopeaa ja tehokasta palvelua ja heille keitämme noin 25-30 litraa kahvia sekä 5 litraa teetä.

Viikonloppuisin ja loma-aikana meillä vierailee enemmän vapaa-ajan matkustajia, jotka odottavat aamiaiseltaan nautinnollista ja rauhallista kokemusta ja heille keitämme kahvia ja teetä jopa tuplamäärän. Esimerkiksi uuden vuoden päivänä paistoimme kuusi kiloa pekonia ja lähes 250 karjalanpiirakkaa! Luulen, että tämä vastaa myös kysymykseen, mikä on aamiaisen suosituin ruoka.

Usein vieraamme ihmettelevät, miksi kysymme asiakkaidemme huonenumeroita. Teemme sen vuoksi, että voimme laskea, kuinka moni vieraistamme on jo käynyt aamiaisella. Näin ollen voimme huomioida tarvittavan ruuan määrän ja huolehtia siitä, että ruokaa ei mene hukkaan.  

Aamiaisellamme ei työskentele virallista kokkia, vaan yksi aamiaistiimistämme on aina vastuussa siitä, että ruoka riittää ja buffettimme näyttää hyvältä.

Kun aamiainen loppuu, meidän työmme ei ole vielä tehty. Me siivoamme, valmistelemme seuraavaa päivää ja tiskaamme. Kun päivän työt on tehty, pääsemme kotiin ottamaan päiväunet.

Hauskoja faktoja aamiaisen tiimistä

  • Aamiaisella meitä työskentelee 8 – kaikki naisia.
  • Nuorin tiimimme jäsen on 24-vuotias ja vanhin 32-vuotias.
  • Puhumme yhdeksää eri kieltä ja ainoastaan yhdellä meistä suomen kieli on äidinkieli.
  • Yksi meistä ei osaa laittaa ruokaa, kaksi meistä valmentaa cheerleading-joukkuetta, yksi meistä valmistuu kohta lakimieheksi, yksi meistä omisti oman ravintolan.
  • Jos kuulet keittiöstä nuotinvierestä menevää laulua, se olemme me!
  • Me kaikki rakastamme matkustamista!

Nähdään aamiaisella!

Terveisin Agnes

Huoneet

Tervetuloa Hurriganes-tähti Remu Aaltosen sisustamaan huoneeseen! Tilava ja uniikki, kodikkaan tummasävyinen huone vie ajassa taaksepäin muistelemaan Remun uran huippuhetkiä. Niistä muistuttavat valokuvat, soittimet ja kultalevyt huoneen seinillä. Muhkea antiikkinahkasohvaryhmä, upeat itämaistyyliset lattiamatot, kattokruunut, Elvis-flipperi ja tuoreet ruusut maljakoissa viimeistelevät sisustuksen. ||Mukavuudesta ja varustelusta ei tietenkään ole tingitty ja normaalivarustelun lisäksi huoneessa on kylpytakit ja –tossut sekä vedenkeitin. Romanttisessa makuutilassa on leveä parivuode ja modernissa kylpyhuoneessa on sekä suihku , että kylpyamme . ||Hotelli lahjoittaa HelsinkiMissiolle syrjäytymisvaarassa olevien lasten hyväksi tehtävään työhön osan tämän huoneen huonehinnasta jokaisen yöpymisen yhteydessä.
  • Parkettilattia
  • Kylpyamme
  • Parivuode

Ajankohtaista

1 /

Linnanmäki on kesän MUST

Linnanmäki on kesän ehdoton must, niin lapsille kuin aikuisille. Linnanmäellä vietät helposti päivän tai kaksi. Yöt nukut mukavasti Sokos Hotellissa. Varaa Linnanmäki-paketti nyt.
Alkaen 154 /vrk/2hh

Äitienpäivä Aleksanterissa Helsingissä

Tervetuloa juhlistamaan arjen sankareita, eli äitejä Solo Sokos Hotel Aleksanteriin levollisen yön ja äitienpäivälounaan merkeissä.
alkaen 90 /vrk/ 2 hh

Kesädiili 2015

Nyt myynnissä kesän paras diili Sokos Hotelleissa
- 40 %

Keväinen miniloma Helsingissä

Pääkaupunkiseudulla tekemistä ja nähtävää riittää niin hemmottelulomaa kuin vauhdikasta viikonloppua hakeville. Lapsiperheille tarjontaa on mielinmäärin: Linnanmäki, Heureka, Korkeasaari, Sealife… Tervetuloa city breakille.
Alk. 80 /vrk/2 hh

Olipa kerran ikimuistoinen vappu

Solo Sokos Hotel Aleksanterissa on hyvä huilata vappurientojen keskellä Helsingissä.
alkaen 100 /huone/vrk/2hh

Maaliskuiset terveiset Aleksanterista

Maaliskuisen henkilökunnan tervehdyksen teille sanaili vastaanoton Jukka, jolle asiakkaidemme viihtyminen ja yllättäminen ovat sydämen asia.

Green Key -sertifikaatit viidelle Sokos Hotellille

Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen luovutti ensimmäiset Green Key -sertifikaatit viidelle Sokos Hotellille sekä Suomen Radisson Blu Hotelleille 18.3.2015.

Henkilökunnan helmikuinen tervehdys!

Oletko koskaan pohtinut, millaista on työskentely hotellissa? Agnes aamiaiseltamme Solo Sokos Hotel Aleksanterista kertoo, millainen tiimi valmistaa vieraillemme maukkaan aamiaisen joka aamu!

Suomen parhaat hotellit 2015

TripAdvisor julkisti Suomen parhaat hotellit: Kolme Solo by Sokos Hotels -hotellia parhaiden joukossa

Ennakkomaksajan etu asiakasomistajille!

Sokos Hotellien juhlavuoden kunniaksi ennakkomaksajan etu 20 %. Ole ajoissa liikkeellä ja säästä! Vain netistä!
- 20 %

Golfaten Rion olympialaisiin

Pelaa upeilla kentillä, majoitu viihtyisissä Sokos Hotellissa ja voita matka Rion olympialaisiin. Useita Sokos Hotelleja sijaitsee aivan kenttien tuntumassa. Miksi siis majoittua kauemmaksi? Tervetuloa!

Lisävuode - edullinen ja mukava

Sokos Hotellit tarjoavat edullista majoitusta mukavissa lisävuoteissa. Lisävuodemahdollisuus on niin lapsille kun aikuisille. Hinnat alk. 10 €/lisävuode/yö.
alkaen 10 /lisävuode/yö

Sibelius-näyttely Helsingin Ateneumissa

Päivä kuluu kevyesti Ateneumin Sibelius-näyttelyssä ja yön nukut makoisasti Sokos Hotellissa.
pääsylippu 11 /hlö

Aleksanteri on mukana hyväntekeväisyydessä lasten ja nuorten auttamiseksi

Solo Sokos Hotel Aleksanteri tekee yhteistyötä Helsinki Mission kanssa ja on hyväntekeväisyydessä mukana huutokauppaamalla hotellihuoneita lasten ja nuorten auttamiseksi

Seniorihinnat asiakasomistajille

Rentouttava loma Sokos Hotellissa edulliseen asiakasomistajan seniorihintaan tuo uutta virtaa elämään.
Alennus -15%

Sviitti on rock Aleksanterissa

Polttarit, tiimipalaveri tai romanttinen rock-ilta Hurriganes-hengessä? Onnistuu Helsingin keskustassa Solo Sokos Hotel Aleksanterissa Remu Aaltosen suunnittelemassa Rock n Rose –sviitissä, jossa tietenkin myös flipperi.

Ravintolat

Äitienpäivä Aleksanterissa Helsingissä

Tervetuloa juhlistamaan arjen sankareita, eli äitejä Solo Sokos Hotel Aleksanteriin levollisen yön ja äitienpäivälounaan merkeissä.
alkaen 90 /vrk/ 2 hh

Se rennompi kokous Aleksanterissa

Unohda solmio ja jakkupuku. Pidä rento kokous viihtyisässä Ulrika saunakabinetissamme. Tilat ja tarjoilut muuttuvat tarpeittesi mukaan.

Ravintola Olipa Kerran...

Olipa kerran… Satuja on kiva kirjoittaa aikuisenakin, ja sitä saat tehdä uudessa, ihastuttavassa ravintolassamme Solo Sokos Hotel Aleksanterissa Helsingissä.

Aleksanterissa Jazz Club joka torstai

Solo Sokos Hotel Aleksanterin baarissa Helsingissä nautitaan joka torstai live Jazzista.

Lisäpalvelut

Voit varata hotellistamme lisäpalveluita majoituksen varaamisen yhteydessä.
/

Kylpytossut aikuisille

Sujauta jalkaasi pehmeät tossut ja rentoudu.Kylpytakit ja –tossut sisältyvät huonehintaan Solo Up-huoneluokasta alkaen.
3,50 /kpl

Kylpytakki aikuisille

Kietoudu valkoiseen froteekylpytakkiin ja nauti olostasi hotellissa.Kylpytakit ja –tossut sisältyvät huonehintaan Solo Up-huoneluokasta alkaen.
5,50 /kpl

Ateneumin pääsylippu

Pääsylippu Ateneumiin, alle 18 v. maksutta. Museo on suljettu maanantaisin. Hinta on S-ryhmän asiakasomistajille. Ateneumin näyttelyt ateneum.fi.
11,00 /kpl

Punaviini huoneeseen

Tilaa punaviini Hardys Riddle Shiraz-Cabernet huoneeseen. Alkoholia ei voi luovuttaa alle 18-v. tai päihtyneelle. Yksi pullo (0,75l/13%)/huone.
29,90 /kpl

Onni Orava pieni pehmolelu

Ihanan pehmeä 17cm korkea Onni Orava -pehmolelu tuliaiseksi tai mukavaksi muistoksi matkasta.
6,00 /kpl

Aamiainen huoneeseen

Hemmottele itseäsi Solo-aamiaisella huoneessa. Saatavilla tunti aamiaisbuffetin avautumisen jälkeen - tunti aamiaisbuffetin sulkeutumisen jälkeen. Ilmoita toivomasi tarjoiluaika sekä kahvi/tee mieltymyksesi saapuessasi hotelliin.
14,50 /kpl

Lumipallo-stressilelu

Uniikki design-tuote. Lumelta tuntuva pallo. Stressilelu.
14,00 /kpl

Punaviini huoneeseen S-Etukortilla

Tilaa punaviini Hardys Riddle Shiraz-Cabernet huoneeseen asiakasomistajahintaan. Alkoholia ei voi luovuttaa alle 18-v. tai päihtyneelle. Yksi pullo (0,75l/13%)/huone.
19,90 /kpl

Valkoviini huoneeseen S-Etukortilla

Tilaa valkoviini Hardys Riddle Chardonnay-Semillon huoneeseen asiakasomistajahintaan. Alkoholia ei voi luovuttaa alle 18-v. tai päihtyneelle. Yksi pullo (0,75l/13%)/huone.
19,90 /kpl

Linnanmäki Ranneke S-Etukortilla

Ranneke voimassa yhden vierailupäivän kesäkaudella 2015. Tiedot pituus- ja turvarajoitteista sekä aukioloajat: www.linnanmaki.fi. Hinta on S-ryhmän asiakasomistajille.
35,00 /kpl

Kuohuviini huoneeseen

Tilaa kuiva kuohuviini Montalto Vino Spumante Brut huoneeseen. Alkoholia ei voi luovuttaa alle 18-v. tai päihtyneelle. Yksi pullo (0,75l/12%)/huone.
29,90 /kpl

Kuohuviini huoneeseen S-Etukortilla

Tilaa kuiva kuohuviini Montalto Vino Spumante Brut huoneeseen asiakasomistajahintaan. Alkoholia ei voi luovuttaa alle 18-v. tai päihtyneelle. Yksi pullo (0,75l/12%)/huone.
19,90 /kpl

Valkoviini huoneeseen

Tilaa valkoviini Hardys Riddle Chardonnay-Semillon huoneeseen. Alkoholia ei voi luovuttaa alle 18-v. tai päihtyneelle. Yksi pullo (0,75l/13%)/huone.
29,90 /kpl