Menu
Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Aleksanteri

Solo Sokos Hotel Aleksanteri on Helsingissä sijaitseva yksilöllinen ja omintakeinen hotelli. Rakennus hengittää Punavuoren ja Design District -korttelien trendikästä tunnelmaa ja kätkee sisäänsä laadukkaita ja yllättäviä hotellihuoneita sekä monia mieleenpainuvia yksityiskohtia.

Hotellin kiitelty palvelu on yksilöllistä ja yllättävää sekä aina ajan hermolla. Meillä on töissä monia persoonia ja me olemme kaikki täällä sinua varten. Uudessa Olipa kerran... ravintolassa on raikas ja herkullinen ruokalista, joka muuntuu vuodenaikojen ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Solo aamiaisemme on ihan loistava tapa aloittaa uusi, upea päivä. Sinun ja kaupungin. Tervetuloa!

Albertinkatu 34 00180, Helsinki
Albertinkatu 34
00180, Helsinki
hinnat Suomesta soitettaessa hinta 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min
fax
+358 20 1234 644

Hotellin tiedot

Asiakaspalautteet

"Persoonallinen, leppoisa hotelli. Miellyttävät asiakaspalvelijat; respa, ravintola…"

"Hotellin ilmapiiri on rento ja rauhallinen. Vastaanotto asiakkaille on lämmin."

"Aamiainen monipuolinen ja ruokavalioita huomioiva, tuore ja terveellinen! Plussaa myös kahvin tarjoilusta pöytiin!"

"Tää on niin mun lempihotla, I'll be back! Kruunasitte meitsin loman."

"Henkilökunta on ystävällistä ja auttavaista. Tullessamme emme löytäneet huonettamme ja ystävällinen siivooja vei meidät ovelle asti."

"Palvelu ystävällistä ja nopeaa, aamiaisella paljon vaihtoehtoja ja ystävällistä henkilökuntaa, tiskit kerättiin nopeasti pois, huone siisti ja valoisa."

"Tyynyvaihtoehdot olivat mukavat; usein hotelleissa on vain todella kovia tyynyjä."

 

Huoneet

Tervetuloa Hurriganes-tähti Remu Aaltosen sisustamaan huoneeseen! Tilava ja uniikki, kodikkaan tummasävyinen huone vie ajassa taaksepäin muistelemaan Remun uran huippuhetkiä. Niistä muistuttavat valokuvat, soittimet ja kultalevyt huoneen seinillä. Muhkea antiikkinahkasohvaryhmä, upeat itämaistyyliset lattiamatot, kattokruunut, Elvis-flipperi ja tuoreet ruusut maljakoissa viimeistelevät sisustuksen. ||Mukavuudesta ja varustelusta ei tietenkään ole tingitty ja normaalivarustelun lisäksi huoneessa on kylpytakit ja –tossut sekä vedenkeitin. Romanttisessa makuutilassa on leveä parivuode ja modernissa kylpyhuoneessa on sekä suihku , että kylpyamme . ||Hotelli lahjoittaa HelsinkiMissiolle syrjäytymisvaarassa olevien lasten hyväksi tehtävään työhön osan tämän huoneen huonehinnasta jokaisen yöpymisen yhteydessä.
  • Parkettilattia
  • Kylpyamme
  • Parivuode