Menu

Lemmikit

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai lemmikkinäyttelyyn, lemmikki on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Saapuessanne hotelliimme teitä odottaa tervetuliaiskassi. Koirien pussukasta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista. Henkilökuntamme auttaa mielellään ja jakaa vinkit ulkoilupaikoista hotellin lähistöllä.

Lemmikin kanssa voi majoittua standard twin- tai queen-huoneissa sekä ylellisesti myös sviitissä! Standard queen -huoneet ovat rauhalliselle sisäpihalle, jonne ei kantaudu keskustan ääniä. Lemmikkimaksu on 15 eur/huone/vrk ja S-Card-jäsenien seurassa lemmikki majoittuu veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).

Lemmikkihuoneita ei ole jokaisessa huonetyypissä, joten varmistathan vielä ennen varauksen tekemistä lemmikkihuoneen saatavuuden joko puhelimitse tai sähköpostitse. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita.

Mikäli juomakuppi unohtuu kotiin, vastaanotostamme voit kysyä mahdollisuutta saada kuppia lainaan.

Jaathan lemmikkisi vierailun kanssamme somessa merkitsemällä meidät julkaisuusi @vaakunahelsinki tai merkisemällä sijainniksi Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki.

puhelin
Soita +358 20 1234 610 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
location
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
directions
parking