Hoidot ja hyvinvointi

Majoittumalla Original Sokos Hotel Vaakunassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä rentoutumaan ja virkistäytymään Face and Beyond sekä Body and Beyond -hoitoloissa, joiden filosofian ytimessä on hyvin hoidettu iho ja kokonaisvaltaisuus hyvinvoinnista huolehtimisessa. Hoidot ovat tavoitteellisia, tehokkaita ja rentouttavia, ja ne räätälöidään aina asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Valikoimasta löytyy myös ihanat hyvinvointia lisäävät ryhmätunnit, joissa keskitytään energisoitumaan tai rentoutumaan. Hoitolat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä hotellistamme.

Tutustu hoitoihin tarkemmin tästä:

Face and Beyond – FAB Helsinki 

FAB for Vaakuna: Fabulous Face 90 min, 165 € »
FAB for Vaakuna: Fab Fresh You 60 min, 125 € »

Body and Beyond – BAB Helsinki

BAB for Vaakuna: Relax and Renew 90 min, 150 € »
BAB for Vaakuna: Head to Toes 75 min, 115 € »

 

Face and Beyond - FAB Helsinki

Face and Beyond on Helsingin kauneimman ostoskadun päässä sijaitseva kokonaisvaltaisen ihonhoidon keidas. Me hoidamme sinua aina kokonaisuutena. Pääset rentoutumaan tavoitteellisten kasvohoitojen, rentouttavien käsi- ja jalkahoitojen sekä vartaloasi hellivien hierontojen pariin. Hoitojen jälkeen rentoudut olohuoneessamme teekupposen ja pienen purtavan kera. 

FABissa kaikki hoitomme nojaavat viimeisimpään tietoon ihonhoidosta sekä tinkimättömään ammattitaitoon. Vaakunasta FABiin on helppo kulkea raitiovaunulla nro 3 tai kävellen. Kävelymatka kulkee upean Punavuoren kautta ja kestääyhteensä noin 15 minuuttia.

 

FAB for Vaakuna: Fabulous Face -kokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan kasvoille ja decoltee-alueelle. Tämä antioksidanttirikas kasvohoito palauttaa ihosi hehkeyden A ja C vitamiinipitoisten Environ-tuotteiden ja radiofrekvenssin tehokkaalla yhdistelmällä. Pään alueen verenkiertoa elvytetään decolteen ja niskahartiaseudun hieronnalla. Kertaluonteinen hoito toimii loistavasti "tuhkimohoitona" ennen juhlaa tai tärkeää tilaisuutta. Loistava jetlagin väsyttämän ihon herättämiseen. Kasvohoito sisältää ultraäänikuorinnan, virkistävän naamion, kiinteyttävän radiofrekvenssin sekä ihoa rauhoittavan valoterapian.

Kesto 90 min, 165 €. Varaa hoitoaika tästä »

 

FAB for Vaakuna: Fab Fresh You 60 minuutin hoitokokonaisuus virkistää väsyneet jalat sekä raikastaa kasvot. Hoito sisältää 30 minuutin Environin tehokkailla tuotteilla tehtävän vitamiini kasvohoidon, sekä 30 minuutin elvyttävän jalkahoidon (valinnainen keskittyminen kynsiin ja lakkaukseen tai jalkojen hierontaan ja kosteutukseen).

Kesto 60 min, 125 €. Varaa hoitoaika tästä »


FAB Helsinki Kapteeninkatu 24 / Tehtaankatu 11, fab@fabhelsinki.fi, puh 020 778 9833

 

Body and Beyond - BAB Helsinki

Body and Beyond on hurmaava otos Aasiaa pohjoismaisilla vivahteilla. Meillä lennähdät ydinkeskustan sykkeestä tuoksuvalle spa-matkalle kohti harmoniaa, jossa sinut huomioidaan aina päästä varpaisiin.

Itämaisiin perinteisiin nojaavat hierontamme ovat ainutlaatuisia kokonaisuuksia, joissa sulat rennoksi osaavissa käsissä. Aasialaisittain tehdyt kasvo-, käsi- ja jalkahoidot täydentävät kokonaisuuden.

BABin hoidoissa hoito alkaa aina muutaman minuutin energiaa puhdistavalla reikillä ja päättyy tiibettiläisestä kulhosta tulevaan ääneen, joka resonoi kehossasi. Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee vain 400m BABistä, joten matkan voi helposti suorittaa kävellen, Mannerheimintien arkkitehtuuria ihastellen.

 

BAB for Vaakuna 1: Relax and Renew 90 minuutin hoitokokonaisuus vie sinut idän tuoksuvaan ja pehmeään lämpöön. Hoitokokonaisuus alkaa jalkojesi kylvetyksellä ja jatkuu rentouttavalla lämpimällä kynttilähieronnalla. Kaikille aisteille tehtävä öljykynttilähieronta palauttaa harmonian päivääsi. Hoito jatkuu jalkojen kuorinnalla, naamiolla ja hieronnalla. Tämän jälkeen olosi on raukea ja uudistunut.

Kesto 90 min, 150 €. Varaa hoitoaika tästä »

 

BAB for Vaakuna 2: Head to Toes 75 minuutin aromaterapeuttisessa hoitokokonaisuudessa mielesi ja kehosi sulaa rennoksi. Tämä huumaava hieronta on yhdistelmä klassista hierontaa sekä kireyksiä lievittävien akupisteiden painantaa. Hoidossa käsitellään vyöhykepisteitä jalkapohjissa, vaikuttaen näin koko kehon tasapainotukseen ja hyvinvointiin. Aromaterapeuttinen vartalohieronta on täydellinen lääke myös aikaerorasituksesta palautumiseen.

Kesto 75 min, 115 €. Varaa hoitoaika tästä » 


BAB Helsinki Kalevankatu 3 A 40 (2. krs), bab@babhelsinki.fi, puh 020 778 9834

puhelin
Soita 020 778 9834 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
location
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
directions
parking