Menu

Lemmikit

Oletpa tulossa lomalle, työmatkalle tai staycationille lemmikkisi on meille yhtä tervetullut kuin sinäkin! Huolehdimme siitä, että matkastanne tulee helppo, onnistunut ja mukava.

Lemmikkihuonelisä on 15 €/vrk/huone.

 

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, yöpyy eläinystäväsi veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).

S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit tilata täältä.

 

Lemmikkihuoneita on meillä Presidentissä kahdessa eri huoneteemassa, tunnelmallisessa Talvimyrskyssä sekä heleässä Juhannuksessa. Lemmikkihuoneita löytyy kaikista huoneluokistamme Standard King -huoneita sekä Presidentti-sviittiä lukuun ottamatta.

 

Koiran kanssa saapuessasi teitä odottaa Best Friend -tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita ja kakkapusseja. Kaikille eläinystäville on pyynnöstä saatavilla ruoka- ja juomakuppi huoneeseen.

 

Kerrothan meille lemmikistäsi hotellivarauksen yhteydessä. Verkkosivuiltamme huonetta varatessasi voit liittää lemmikin mukaan majoitukseesi Lisäpalvelut-kohdassa.

Voit myös ilmoittaa meille mukanasi matkustavasta karvakamusta soittamalla p. 0201234608 tai sähköpostilla presidentti.helsinki@sokoshotels.fi. Näin osaamme varata teille lemmikkihuoneen valmiiksi.

 

Hotellimme ympäristössä on mukavia ulkoilureittejä, kuten Töölönlahden ympäristö. Autamme vastaanotossa mielellämme teille mieluisien ulkoilureittien ja koirapuistojen etsinnässä.

 

Lemmikit tarvitsevat stressitöntä oleilua sekä riittävästi unta ja lepoa myös matkalla.

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan:

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä.
  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä, ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla oma kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan/-häkissään.
  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä.
  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa.
  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.
  • Käytä "lemmikki huoneessa" -kylttiä hotellihuoneen oven ulkopuolella koko vierailunne ajan.

 

puhelin
Soita +358 300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Eteläinen Rautatiekatu 4 00100, Helsinki
location
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100, Helsinki
directions
parking