Palvelut lasten kanssa matkustaville

Pasilassa viihtyvät lapsiperheet kesät talvet. Helsingin suosikkipaikat Linnanmäki ja Sea Life sijaitsevat ihan kulmamme takana. Myymme Sea Lifeen lippuja nettisivuillamme, voit varata liput kätevästi samalla kun teet huonevarauksen.

Trooppinen Eläintalo Tropicario tarjoaa pääsylipuista 2 €:n alennuksen näyttämällä Pasilan avainkorttia. Raitiovaunu kulkee ovelta ovelle ja Tropicarion edessä on 20 ilmaista parkkipaikkaa.

Aika ei tule perheen pienimmille pitkäksi hotellissakaan. Vastaanoton väki antaa pikkuisille puuhayllätykset, kun tulette hotelliin. Huoneessa voi katsella lastenohjelmia veloituksetta MTV-Junior- ja Nick Jr -kanavilta.

20.6.2016 rakennamme lapsille ison puuhamaan toisen kerroksen kokoustiloihin. Täällä voi riemuita pomppulinnassa, nauraa vatsa kippurassa omalle kuvalle naurupeilissä, pelata ilmakiekkoa ja muuta mukavaa. Leikkihuone

Aamiaisella on oma lasten buffa ja Ravintola Sevillassa lapsille on oma ruokalista sekä leikki- ja kirjanurkkaus. Toisen kerroksen aulassa on mikroaaltouuni, jossa voi lämmittää ruuat perheen pienimmille. 

Aina silloin tällöin, kun touhuiltaan ehtii, vilahtaa Onni Orava hotellin aamiaisella!