Palvelut lasten kanssa matkustaville

Pasilassa viihtyvät lapsiperheet kesät talvet. Helsingin suosikkipaikat Linnanmäki ja Sea Life sijaitsevat ihan kulmamme takana. Myymme Sea Lifeen lippuja nettisivuillamme, voit varata liput kätevästi samalla kun teet huonevarauksen.

Trooppinen Eläintalo Tropicario tarjoaa pääsylipuista 2 €:n alennuksen näyttämällä Pasilan avainkorttia. Raitiovaunu kulkee ovelta ovelle ja Tropicarion edessä on 20 ilmaista parkkipaikkaa.

Aika ei tule perheen pienimmille pitkäksi hotellissakaan. Vastaanoton väki antaa pikkuisille puuhayllätykset, kun tulette hotelliin. Huoneessa voi katsella lastenohjelmia veloituksetta MTV-Junior- ja Nick Jr -kanavilta.

Ravintola Sevillassa lapsille on oma ruokalista sekä leikki- ja kirjanurkkaus. Käytettävissä mikroaaltouuni ympäri vuorokauden, jossa voi lämmittää ruuat perheen pienimmille.

Kesäisin rakennamme lapsille ison puuhamaan toisen kerroksen kokoustiloihin. Täällä voi riemuita pomppulinnassa, nauraa vatsa kippurassa omalle kuvalle naurupeilissä, pelata ilmakiekkoa ja muuta mukavaa. Lisäksi aamiaisella on oma lasten buffa.

Aina silloin tällöin, kun touhuiltaan ehtii, vilahtaa Onni Orava hotellin aamiaisella!

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358201234600 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Maistraatinportti 3 00240, Helsinki
location
Maistraatinportti 3
00240, Helsinki
directions
parking