Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä huone jossa lepäät ja virkistyt varmasti. Laadukas (120 cm x 200 cm) vuode takaa hyvät yöunet. Standard – huoneissa on käytännöllinen työtila ja huonevarusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä silitysmahdollisuus.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tilavassa Superior -huoneessa, yövyt hotellin parhaimmalla ja viihtyisimmällä sijainnilla. Valoisassa ja avarassa huoneessa nautit vierailustasi astetta enemmän. Laadukkaat (100 cm x 200 cm) erilliset vuoteet takaavat hyvät yöunet. 130 cm leveä vuodesohva toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilava vaatekomero ja kylpyhuone lisäävät viihtymistäsi. Kattavan Standard –huoneen varustuksen lisäksi Superior –huoneessa vierailusi kruunaa kylpytakit- ja tossut.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja toimiva huone, jossa on tilaa kahdelle. Laadukkaat (100 cm x 200 cm) erilliset vuoteet takaavat hyvät yöunet. Tilava vaatekomero lisää viihtymistäsi. Standard – huoneissa on käytännöllinen työtila ja huonevarusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä silitysmahdollisuus.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja tilava huone, jossa on tilaa kolmellekin. Laadukkaat (100 cm x 200 cm) erilliset vuoteet takaavat hyvät yöunet. 130 cm leveä vuodesohva toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilava vaatekomero ja kylpyhuone lisäävät viihtymistäsi. Standard – huoneissa on käytännöllinen työtila ja huonevarusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä silitysmahdollisuus.

Standard Single kahdelle

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja toimiva huone jossa sekä lepäätte ja virkistytte varmasti. Laadukas, 140 cm leveä vuode takaa hyvät yöunet ja soveltuu hyvin myös pariskunnille. Standard – huoneissa on käytännöllinen työtila ja huonevarusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä silitysmahdollisuus.

Junior Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Piristä arkeasi tai lomaasi yöpymällä mahtavassa Juniorsuitessamme. Tyylikkääseen Juniorsuiteen majoittuu tilavasti useampikin henkilö. Ylellisessä Juniorsuitessa on erilliset oleskelu- ja makuuhuoneet. Juniorsuitessa on ylellinen parivuode (200 cm x 200 cm) ja 130 cm leveä vuodesohva, joka voidaan avata lisävuoteeksi yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilava vaatekomero ja kylpyhuone lisäävät viihtymistäsi. Juniorsuiten runsaaseen huonevarusteluun kuuluu kattavan Standard –huoneen varustuksen lisäksi kylpytakit ja –tossut, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, Cupsolo-keitin, tallelokero, sekä kirkasvalolamppu.

Jokeri-Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Mahtava saunallinen Suitemme on sisustettu Jokeri-teemalla ja sopiikin parhaiten lätkäfanille. Tilavassa ja rennossa Suitessa on erilliset olo- ja -makuuhuoneet, sauna ja poreamme, sekä keittiönurkkaus ja ruoka/kokouspöytä kuudelle henkilölle. Suite sopii perheille, jotka haluavat lisätilaa lomailuun. Kannattaa myös kokoustaa Suitessa, jos haluaa erilaisen pienemmän tilan kokoukselle. Laadukas (200 cm x 200 cm) parivuode takaa hyvät yöunet. 130 cm leveä vuodesohva toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Suiten runsaaseen huonevarusteluun kuuluu kattavan Standard –huoneen varustuksen lisäksi kylpytakit ja –tossut, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, Cupsolo-keitin, tallelokero, sekä kirkasvalolamppu.

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Kokolattiamatto, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava kahden hengen huone parivuoteella tarjoaa rentouttavat unet ja on erinomainen myös perheille avattavan vuodesohvan ansiosta. Standard king –huoneessa on laadukas (200 cm x 200 cm) parivuode, sekä 130 cm leveä vuodesohva, joka toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilava vaatekomero ja kylpyamme lisäävät viihtymistäsi. Standard –huoneissa on käytännöllinen työtila ja huonevarusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä silitysmahdollisuus.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Kokolattiamatto, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisässä ja tilavassa Superior –huoneessa vierailusi on vieläkin miellyttävämpi. Superior –huoneet ovat hotellimme parhaimmalla ja viihtyisimmällä sijainnilla. Laadukas (200 cm x 200 cm) parivuode takaa hyvät yöunet. 130 cm leveä vuodesohva toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilava vaatekomero ja kylpyhuone lisäävät viihtymistäsi. Kattavan Standard –huoneen varustuksen lisäksi Superior –huoneessa vierailusi kruunaa kylpytakit- ja tossut.