Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa yöpymään viihtyisään huoneeseen, jossa sekä lepäät että virkistyt. Laadukas (120 cm x 200 cm) vuode takaa hyvät yöunet. Kaikissa Standard-huoneissa on kattava varustus: työtila, taulu-TV, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa yöpymään viihtyisään ja tilavaan Superior- huoneeseen, jossa sekä lepäät että virkistyt. Laadukkaat (100 cm x 200 cm) erilliset vuoteet takaavat hyvät yöunet. 130 cm leveä vuodesohva toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilava vaatekomero ja kylpyhuone lisäävät viihtymistäsi. Kaikissa huoneissa on kattava varustus: taulu-TV, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa yöpymään viihtyisään ja tilavaan huoneeseen, jossa sekä lepäät että virkistyt. Laadukkaat (100 cm x 200 cm) erilliset vuoteet takaavat hyvät yöunet. Tilava vaatekomero ja kylpyhuone lisäävät viihtymistäsi. Kaikissa Standard-huoneissa on kattava varustus: työtila, taulu-TV, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa yöpymään viihtyisään ja tilavaan huoneeseen, jossa sekä lepäät että virkistyt. Laadukkaat (100 cm x 200 cm) erilliset vuoteet takaavat hyvät yöunet. 130 cm leveä vuodesohva toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilava vaatekomero ja kylpyhuone lisäävät viihtymistäsi. Kaikissa Standard-huoneissa on kattava varustus: työtila, taulu-TV, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.

Standard Single kahdelle

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa yöpymään viihtyisään huoneeseen, jossa sekä lepäät että virkistyt. Laadukas, 140 cm leveä, vuode takaa hyvät yöunet ja soveltuu myös pariskunnille. Kaikissa Standard-huoneissa on kattava varustus: työtila, taulu-TV, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.

Junior Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa yöpymään viihtyisään ja tilavaan Juniorsviittiin, jossa on erilliset oleskelu- ja makuuhuoneet. Työskentele mukavasti työpöydän ääressä tai rentoudu TV:tä katsellen mukavalla sohvalla. Sviiteissä on ylellinen parivuode (200 cm x 200 cm). 130 cm leveä vuodesohva voidaan avata lisävuoteeksi yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Kaikissa huoneissa on runsas varustus: työtila, taulu-TV, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta. Tilava vaatekomero ja kylpyhuone lisäävät viihtymistäsi.

Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Ylellisyys sopii kaikille! Tervetuloa yöpymään viihtyisään ja tilavaan sviittiin, jossa sekä lepäät että virkistyt. Sviitissä on erilliset olo- ja -makuuhuoneet, sauna ja poreamme , keittiönurkkaus ja ruoka/kokouspöytä kuudelle henkilölle. Järjestä liiketapaaminen huoneessa – sopii myös perheille, jotka haluavat lisätilaa lomailuun. Laadukas (200 cm x 200 cm) parivuode takaa hyvät yöunet. 130 cm leveä vuodesohva toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Sviitissä on kaksi taulu-TV:tä, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Kokolattiamatto, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa yöpymään viihtyisään ja tilavaan huoneeseen, jossa sekä lepäät että virkistyt. Laadukas (200 cm x 200 cm) parivuode takaa hyvät yöunet. 130 cm leveä vuodesohva toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilava vaatekomero ja kylpyamme lisäävät viihtymistäsi. Kaikissa Standard-huoneissa on kattava varustus: työtila, taulu-TV, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Kokolattiamatto, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa yöpymään viihtyisään ja tilavaan Superior- huoneeseen, jossa sekä lepäät että virkistyt. Laadukas (200 cm x 200 cm) parivuode takaa hyvät yöunet. 130 cm leveä vuodesohva toimii lisävuoteena yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilava vaatekomero ja kylpyhuone lisäävät viihtymistäsi. Kaikissa huoneissa on kattava varustus: työtila, taulu-TV, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.