Lasten kanssa Helsingissä

Helsingistä, eli tuttavallisemmin Stadista, löytyy paljon nähtävää ja koettavaa pienemmillekin matkailijoille.
 

- Saatavilla matkasänkyjä, pottia ja lisävuoteita huoneeseen - kysy vastaanotosta!

- Hotellin vastaanotosta voi sadepäivän sattuessa lainata vaikka lautapelin huoneeseen. Kysy pelivaihtoehtoja!

- Hotellilta on lyhyt kävely Kauppatorille, jossa on paljon nähtävää!

- Parhaat jäätelöt voi kävellä nauttimaan Kaivopuiston rantaan.
 

Kauppatorilta pääsee myös kesän suosikkikohteisiin Korkeasaareen sekä Suomenlinnaan. Suomenlinnan lautta kulkee koko päivän ja matka kestää n. 20 minuuttia. Lippuja saa laiturialueen automaatista. Myös Helsingin seudun liikenteen (HSL) liput käyvät lautalla. Korkeasaaren vesibussiin myydään lippuja myös laiturialueella. Korkeasaaren sisäänpääsyliput kannattaa ostaa netistä ennakkoon jonottamisen välttämiseksi.

Korkeasaaren sisäänkäynnin lähettyvillä on Seikkailupuisto Korkee. Puistosta löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta aina 90 cm pituisesta seikkailijasta lähtien.

Pilvisemmän päivän voi viettää myös museoita kiertäen. Lapset viihtyvät varsinkin Luonnontieteellisessä museossa sekä Torikortteleissa sijaitsevassa Helsingin kaupunginmuseon Lasten Kaupungissa. Myös Linnanmäen Sealife on oiva vaihtoehto sateen sattuessa.

Aktiivisempaan menoon suosittelemme Rush sisätrampoliinipuistoa, joka sijaitsee Valimon aseman vieressä n. 10 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta. Hakaniemen torin kupeesta pääsee maanalaiseen Leikkiluolaan. Lähimmän paikallisen HopLopin löydät Ruoholahdesta.

Linnanmäelle hujauttaa spåralla tuossa tuokiossa; monelle lapselle itse raitiovaunuajelu on reissun kohokohta. Ratikalla numero 3 pääsee Rautatieaseman edestä suoraan Lintsin viereen. Lippuja voi ostaa pysäkin automaatista tai tekstarilla. Myös R-Kioskit myyvät lippuja.

Pienille vesipedoille suositellaan uimastadionia, eli Stadikkaa. Toki meressäkin pääsee pulahtamaan. Lähimmät uimarannat ovat Suomenlinnassa ja Hietsussa sekä meriallas Allas Sea Poolilla Kauppatorin kupeessa.

Tervetuloa viettämään viihtyisiä päiviä Hesarille!

puhelin
Soita +358201234601 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Kluuvikatu 8 00100, Helsinki
location
Kluuvikatu 8
00100, Helsinki
directions
parking