Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Raikkaan skandinaaviseen tyyliin sisustettu huone yhdelle hengelle. Kaikki Standard varustelut tästä tilaihmeestä kuitenkin löytyvät kuten työpöytä, taulu-tv ja silitysvälineet. Lisäksi kaikissa Standard huoneissamme on parkettilattia, tallelokero, minibaari, hiustenkuivaaja. Valittavanasi on joko amme tai suihku. Muutamassa Single huoneessamme on käytännöllinen pieni parveke sisäpihan puolelle.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Astetta enemmän mukavuuksia kaipaavalle suosittelemme Superior huoneitamme. Tässä tilavassa kahden hengen Superior huoneessa yövyt hotellin parhaalla ja viihtyisämmällä sijainnilla. Huoneessa on rauhoittava väritys ja laadukas leveä parivuode sekä lisävuodemahdollisuus. Kaikissa Superior huoneissa on Standard varustelujen lisäksi vedenkeitinsetti, pehmoiset kylpytakit ja mukavat tossut.

Standard Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Lämminhenkiset parivuoteelliset huoneemme on sijoitettu pääosin rauhalliselle sisäpihan puolelle. Valittavasi on joko amme tai suihku. Standard-huoneidemme varusteluun kuuluu parkettilattia, tallelokero, minibaari, työpöytä, taulu-tv, hiustenkuivaaja, silitysvälineet.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Lisävuoteellinen Standard huone on toimiva valinta, mikäli matkustat perheen tai ystävien kanssa. Tilavassa kahden hengen huoneessa on erilliset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Standard huoneidemme varusteluun kuuluu aina parkettilattia, tallelokero, minibaari, työpöytä, taulu-tv, hiustenkuivaaja, silitysvälineet.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kaksin aina kaunihimpi… Raikkaan skandinaaviseen tyyliin sisustettu kahden hengen huone, jossa on mukavat erilliset vuoteet. Nämä huoneemme ovat tilavia ja kolmessa huoneista onnistuu vaivatta myös esteetön yöpyminen. Mikäli yövyt isommalla porukalla, on muutamassa huoneessa väliovimahdollisuus toiseen Standard huoneeseen. Standard-huoneidemme varusteluun kuuluu aina parkettilattia, tallelokero, minibaari, työpöytä, taulu-tv, hiustenkuivaaja, silitysvälineet.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Superior huoneessa yövyt hotellin parhaalla ja viihtyisämmällä sijainnilla. Näistä huoneista on näkymä rauhalliselle kävelykadulle. Huoneessa on rauhoittava väritys ja leveä parivuode jossa nukut yösi makoisasti. Voit valita joko ammeen tai suihkun. Kaikissa Superior-huoneissa on Stardard varustelujen lisäksi vedenkeitinsetti, kylpytakit ja tossut.

Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Nautintoa ja luksusta kaipaaville oikea valinta on ylellinen ja yksilöllinen Junior Suite. Kaikissa sviiteissämme on perusvarusteluiden lisäksi muhkea 200cm leveä parivuode sekä tilava ja viihtyisä oleskelutila sohvaryhmineen. Meillä on eri tilanteisiin sopivia sviittejä: joko omalla saunalla tai kokouspöydällä ja parvekkeella.