Henkilökunta suosittelee

Syksyn saapuminen kaupunkiin ei kuitenkaan tarkoita tapahtumien loppumista. Helsinki on aktiivinen ympäri vuoden.

Viikottaiset menovinkit voit kysyä vastaanotostamme ja alle olemme koonneet Helsingin loppuvuoden mielenkiintoisimmat ja suurimmat tapahtumat:

 

- FIBA Eurobasket Hartwall Arenalla. Suomi isännöi yhtä koripallon EM-kisojen alkulohkoa. 31.8.-6.9.2017. Suomen lisäksi tässä alkulohkossa pelaavat Islanti, sekä koripallon perinteiset mahtimaat Kreikka, Puola, Ranska ja Slovenia.

- Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali Helsinki Design Week järjestetään 7-17.9.2017. Teemana vuonna 2017 on Q&A.

- Helsinki International Film Festival - Rakkautta ja Anarkiaa 14-24.9.2017

- Slush 2017 on kasvuyritys- ja teknologia-alan tapahtuma, joka järjestetäään vuosittain Helsingissä. Tänä vuonna 30.11.-1.12.2017

 

 

Syksyistä iltaa lämmittää tietenkin suomalainen sauna. Hotellin asiakassauna palvelee asiakkaitamme iltapäivästä iltaan: naiset klo16-19, miehet 19:15-21:15. Porukalle tilaussaunamme on paras vaihtoehto. Helsingissä on lisäksi useita suosittuja yleisiä saunoja. Vastaanottomme suosittelee seuraavia:

-Kallion yleiset saunat Kotiharju ja Arla. Jää saunomaan ja kylpemään rauhassa, Kallion saunoissa ei kiirehditä. Arlan perinteisessä saunassa on pesty ja saunotettu vieraita vuodesta 1929 asti, joten hyvät löylyt odottavat varmasti. Tilauksesta paikalle saa hierojan ja kupparinkin, pesijä käy paikalla viikoittain. Kotiharjun Saunassa parasta on puulämmitteiset löylyt.

-Allas Sea Poolissa Kauppatorin kupeessa pääsee saunan jälkeen uimaan lämmitetyn makean veden altaan lisäksi mervesialtaaseen. Merivesiallas on nimensä mukaisesti meriveden lämpöinen, eli talvisin tarjolla on avantouintia!

-Löyly on trendikäs kohtaamispaikka Hernesaaren rannassa. Yleiseen saunavuoroon kuuluu sekä puulämmitteinen sauna että savusauna. Vilvoittelu onnistuu kauniilla terassilla ja rohkeimmat voivat pulahtaa virkistävään Suomenlahteen.

-Yrjönkadun uimahalli on Suomen ensimmäinen yleinen uimahalli. Täällä on mahdollisuus myös naku-uintiin. Arkkitehtuurisesti kauniissa uimahallissa on useita erilaisia saunoja mm. puusauna ja höyrysauna.

-Saunasaaressa on kolme savusaunaa 7-40 hengelle, jotka toimivat tilaussaunaperiaatteella.

Pyydä tarjous
puhelin
Soita 020 1234 800 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Kluuvikatu 8 00100, Helsinki
location
Kluuvikatu 8
00100, Helsinki
directions
parking