Henkilökunta suosittelee

Kevät on jo ovella ja Helsingissä järjestetään paljon tapahtumia. Tulit sitten yksin, kaksin tai perheen kanssa, löytyy tekemistä kaikille!

 

Kevään kohokohta on Hesarin henkilökunnan mielestä ehdottomasti vappu!

Vapun juhlinnassa hotellimme on keskellä menoa ja meinikiä.

Vappuaattona kansa kokoontuu Esplanadin puistoon katsomaan Mantan lakitusta ja Kauppatori täyttyy vappuherkuista ja jos minkä näköisestä vappurekvisiitasta. Perinteisesti vappupäivänä lähdetään piknikille Kaivopuistoon. Silli, munkit, mansikat ja kuohuviini ovat ehdottomat vapun piknikeväät. 

 

Heti vapun jälkeen käyttöön tulevat viime kesältä tutut HSL:n kaupunkipyörät.

Lähin pyöräasema on vain parin askeleen päässä hotelliltamme. Saat kaupunkipöyrän käyttöösi päivämaksulla puoleksi tunniksi kerrallaan. Pyöräsemia on niin tiheästi, että puolen tunnin ajoilla kerkeää hyvin seuraavalle sopivalle asemalle. Tour de Töölönlahti on henkilökuntamme suosikki. Töölönlahden ympäristöstä löydät romanttiset Linninlaulun huvilat, Olympiastadionin, Kisahallin, Oopperan, Finlandiatalon, Eduskuntatalon, Musiikkitalon sekä vielä rakenteilla olevan Keskuskirjaston.

 


Toukokuun lopulla juhlitaan Maailma Kylässä -Festivaaleja.

Suosittu ilmaisfestivaali esittelee erilaisia ruokakulttuureita, taidetta, tanssia ja keskusteluareenoita. Tänä vuonna teemana on kansalaisyhteiskunta ja aluepainotuksena Latinalainen Amerikka. Festivaalit järjestetään tuttuun tapaan Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla 27.-28.5.2017.

 

Tervetuloa keväiseen Helsinkiin!

Pyydä tarjous
puhelin
Soita 020 1234 800 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Kluuvikatu 8 00100, Helsinki
location
Kluuvikatu 8
00100, Helsinki
directions
parking