Lemmikit

Lemmikit ovat meille tervetulleita pientä huonelisää, 15 € / vrk, vastaan. S-Card jäsentemme lemmikit majoittuvat veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, lemmikki-ystävällisiin Sokos Hotelleihin koirasi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtivat siitä, että lemmikkisikin hotellivierailusta tulee onnistunut ja mukava.

Saapuessanne hotelliin teitä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista.

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, majoittuu lemmikkisi veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, tilaa se osoitteesta www.scard.fi

Ilmoita hotellivarauksen yhteydessä, että mukanasi matkustaa lemmikkieläin. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Sokos Hotelleihin.

puhelin
Soita +358 20 1234 638 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Albertinkatu 30 00120, Helsinki
location
Albertinkatu 30
00120, Helsinki
directions
parking