Menu

Lemmikit

Lemmikit ovat meille tervetulleita pientä huonelisää, 15 € / vrk, vastaan. S-Card-kanta-asiakkaidemme lemmikit majoittuvat veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, lemmikki-ystävällisiin Sokos Hotelleihin koirasi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtivat siitä, että lemmikkisikin hotellivierailusta tulee onnistunut ja mukava.

Saapuessanne hotelliin teitä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita ja herkkuja.

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, majoittuu lemmikkisi veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, tilaa se osoitteesta www.scard.fi

Meillä Albertissa lemmikkiä ei tarvitse jättää edes lasillisen tai ruokailun ajaksi yksin huoneeseen, vaan aulabaarin puolelle ovat myös lemmikit tervetulleita.

Ilmoita hotellivarauksen yhteydessä, että mukanasi matkustaa lemmikkieläin. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Sokos Hotelleihin. Jokaisessa huoneluokassa on lemmikkihuoneita ja hotellimme henkilökunta suosittelee mielellään lähistön ulkoilualueet, missä enemmän tai vähemmän karvaiset ystävämme voivat löytää kavereita tai lenkkeilyyn sopivia reittejä.

puhelin
Soita +358 20 1234 638 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Albertinkatu 30 00120, Helsinki
location
Albertinkatu 30
00120, Helsinki
directions
parking