Menu

Ajo-ohje

Jos olet autoilija, muistathan ladata jo etukäteen Moovy-sovelluksen, joka tekee pysäköinnistä mahdollisimman sujuvan kokemuksen. Toki Moovyn lataaminen onnistuu helposti ja nopeasti myös paikan päällä Triplassa.
 
Triplan monikerroksinen pysäköintilaitos on nimeltään Triplaparkki (P-Tripla). Sen kahdella viivalla toisistaan erotetut parkkiruudut, paikannusautomaatit ja freesi värimaailma takaavat, että pysäköinti ja sisällä suunnistaminen sujuvat miellyttävästi.

 

Kun saavut Triplaparkkiin (P-Tripla)

 
Helsingin keskustasta, etelästä ja lännestä tulevat:
Jos lähestyt Pasilaa Nordenskiöldinkatua pitkin, käännyt Veturitielle ja ajat pohjoiseen, valitse nelikaistaiselta Veturitieltä oikeanpuolimmaisin kaista. Triplan eteläpuolella liikenneympyrä ohjaa sinut Pasilan Tornikujaa pitkin Triplaparkkiin.
 
Pohjoisesta päin tulevat:
Jos tulet pohjoisesta Hartwall Arenan suunnasta, ajat joko Veturitietä pitkin Firdonkadulle asti tai Pasilankatua ja käännyt vasemmalle Firdonkadulle, mistä seuraat opasteita.
 
Idästä päin tulevat:
Jos tulet idästä päin, ajat Teollisuuskadun loppuun asti tunneliin ja seuraat Länsi-Pasilan opasteita. Valitse vasemmanpuoleinen kaista. Pasilan eteläpuolella liikenneympyrä johtaa Pasilan Tornikujalle ja Triplaparkkiin.
 
Pasilansillalta tulevat:
Aja Pasilansiltaa länteen päin Triplan ohi, käänny oikealle Pasilankadulle ja käänny Firdonkadulle.
 

Kun lähdet Triplaparkista (P-Tripla)

 
Triplaparkista ajetaan ulos pysäköintilaitoksen ylimmästä eli P1-kerroksesta. Ulos voi ajaa sekä etelään (opasteet: "Ulos Tornikuja") että pohjoiseen (opasteet: "Ulos Firdonkatu") päin. Kummastakin ulosajosta pääsee kaikkiin ilmansuuntiin.
 
Etelään päin poistuvat (opasteet: "Ulos Tornikuja") päätyvät heti liikenneympyrään, josta pääsee kaikkiin suuntiin: etelään ja länteen (opasteet: "Keskusta" ja "Töölö"), itään (opasteet: "Itäkeskus") sekä pohjoiseen (opasteet: "Pohjois-Pasila").
 
Triplaparkin pohjoisesta uloskäynnistä poistuvat (opasteet: "Ulos Firdonkatu") pääsevät myös kaikkiin suuntiin mutta joutuvat ensin kääntymään oikealle ja ajamaan Veturitietä Pasilansillan ali edellisessä kappaleessa mainittuun liikenneympyrään.
 
Pohjoisesta uloskäynnistä poistuvat ja pohjoiseen päin jatkavat voivat tosin tehdä niin, että tekevät 180 asteen käännöksen jo ensimmäisessä liikenneympyrässä ja ajavat Pasilankadulle, jolle kääntyvät oikeaan.
puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Fredikanterassi 1 B 00520, Helsinki
location
Fredikanterassi 1 B
00520, Helsinki
directions
parking