Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Huom: 3+1 PÄIVÄÄ kampanjahinnan varaaminen ei vaadi kirjautumista.
Kuva Jussi Hellsten MyHelsinki Helsinki elämyksiä

Koe kesäinen Helsinki

Vinkit Helsingin parhaisiin elämyksiin

Helsinki on retkeilijän unelmakaupunki; kokonainen päivä vierähtää maailmanperintökohde Suomenlinnassa ja Kaivopuistossa on mukava vaikka pelata pelejä ja ihastella ohikulkevia purjeveneitä. Herkulliset eväät voit ostaa kätevästi Kauppatorilta tai viereisestä Kauppahallista. Tämän urbaanin kaupungin sykkeessä meri on tosiaan jatkuvasti lähellä. Vesibussilla risteillen näet kaupungista kokonaan uuden puolen. Auringonpalvojat suuntaavat heti aamupalan jälkeen Uunisaareen tai Pihlajasaareen. Sateisen päivän saat puolestasi kulumaan kauppakeskuksissa tai taidegallerioissa. Lapsiperheiden suosikkeina jatkavat tietenkin Linnanmäki ja Korkeasaari.

Hotellimme sijaitsevat monipuolisen Helsingin parhailla paikoilla. Uusitun Original Sokos Hotel Vaakunan terassiravintolassa nautit keskustan parhaista näkymistä, Original Sokos Hotel Presidentissä majoitut Ivana Helsingin suunnittelemissa huoneissa ja Original Sokos Hotel Triplassa koet uuden kauppakeskuksen sykkeen ja huikeat maisemat. Punavuoressa sijaitseva Original Sokos Hotel Albert on puolestaan Design Districtin sydämessä.

Katso tästä, mitä elämyspaketteja hotellimme tarjoavat sinulle tänä kesänä: