Menu

Tarinamme

Tervetuloa Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin! Meillä on kaikki hyvään hotelliin kuuluvat asiat, kuten mahtava ja juttuun aina valmis henkilökunta, hyvä ravintola ja viihtyisät hotellihuoneet. Tapiola on kuin pikkuinen kaupunki, josta löytyvät kaikki kaupungin palvelut. Sijaitsemme alueen keskellä, Keskusaltaan äärellä. Tapiola Garden ravintoloineen toimii myös paikallisten omana olohuoneena ja juhlatilana.Ihan naapurista löytyy myös ostoskeskus AINOA.

 

Tapiola syntyi puutarhakaupunginosaksi

Arkkitehti Aarne Ervi on henkilö 1950-luvulla syntyneen Tapiolan kaupunginosan ilmeen takana. Moderni puutarhakaupunki nosti synnyttyään suomalaisen kaupunkisuunnittelun maailmanmaineeseen.

 

Tapiolan vaiheita:

1950-luku. Tapiolan kaupunginosa syntyy.

1960-luku. Tapiolan keskusaltaan ympäristöön rakennetaan Tapiontorin liikekiinteistö, Keskustorni, Kino Tapiola ja Tapiolan uimahalli.

1974. Original Sokos Hotel Tapiola Garden avautuu kulttuuriympäristöön. Myös hotellin suunnittelee arkkitehti Aarne Ervi.

1981. Stockmann avautui Tapiolaan.

1994. Ympäristöministeriö valitsi Tapiolan yhdeksi Suomen 27:sta kansallismaisemasta.

2008. Original Sokos Hotel Tapiola Garden sai uuden laajennuksen.

2013. Kauppakeskus AINOA avautui.

2017. Metro aloitti loppuvuodesta liikennöinnin.

2019. Kauppakeskus AINOAn 3. vaihe valmistui

 

Sokos Hotel Tapiola Gardenista Original-hotelli

Vuonna 2013 Sokos Hotels lanseerasi brändiuudistuksen myötä kolme toisistaan erottuvaa alabrändiä, jonka myötä Sokos Hotel Tapiola Gardenista tuli Original Sokos Hotel Tapiola Garden.

Tämän jälkeen Tapiola Gardenissa on toimittu Original-arvojen mukaisesti, jotka korostavat aitoa sydämellistä palvelua.

Original-hotelliin on helppo samaistua, sillä se ymmärtää suomalaista mielenmaisemaa; se ottaa sinut vastaan ihmisenä, ei varausnumerona. Se palvelee, pitää huolta ja välittää – se on sydämellisesti suomalainen.

 

Grill it! tarjoilee puuhiiligrillin herkkuja

Hyvä päivä alkaa monipuolisella aamiaisella ja iloisella hymyllä. Illalliset syödään Grill it! -ravintolassamme, jonka puuhiiligrillissä valmistuu ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista. Pimeään aikaan lisätunnelmaa tuo ravintolassa poltettava takka. Kesäisin nautitaan ulkoilmasta ja kylmistä juomista aurinkoisella terassillamme Tapiolan keskusaltaan suihkulähteitä katsellen.

 

Liikuntaa monin tavoin

Saunat lämpenevät meillä arkena iltaisin ja viikonloppuisin aamuin illoin. Pieni pulahdus saunaosaston uima-altaaseen saa veren mukavasti kiertämään. Polkea voi muutenkin kuin kuntohuoneemme kuntopyörässä, sillä olemme varanneet vieraillemme polkupyöriä, joilla matkata merellisen Espoon maisemissa. Tapiolasta pääsee myös lenkkeilemään kauniille Rantaraitille, joka kulkee meren äärellä. Kesäisin Keskusaltaalla voi suppailla ja nauttia sen jälkeen rapeasta salaatista tai grilliherkuista Grill It!:in terassilla. Talvisin Tapiolan iso keskus-allas jäädytetään luistelijoiden iloksi. Hyvä paikka testata, vieläkö pysyt luistimilla.

 

Tapiola on Espoon kulttuurikeskus

Tapiolan kiinnostavat tapahtumat, kuten April Jazz ja Espoo Cine, tuovat eloa Tapiolaan. Kävelymatkan päässä meiltä olevat Espoon kulttuurikeskus, Kaupunginteatteri ja näyttelykeskus WeeGee hemmottelevat kulttuurinystäviä läpi vuoden. Oman tapahtumasi voit muotoilla Tapiola Gardeniin. Viihtyisät kabinettimme ovat oivia paikkoja perhejuhlien ja pienten kokoontumisten järjestämiseen.  Tai tule vain illalliselle ennen tai jälkeen tapahtuman.

Lämpimästi tervetuloa Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin, keskelle Tapiolaa!

Hotellinjohtaja Hannele Laurila ja koko Gardenin väki

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking