Tarinamme

Tervetuloa Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin! Meillä on kaikki hyvään hotelliin kuuluvat asiat, kuten mahtava ja juttuun aina valmis henkilökunta, hyvä ravintola ja viihtyisät hotellihuoneet. Tapiola on kuin pikkuinen kaupunki, josta löytyvät kaikki kaupungin palvelut. Sijaitsemme alueen keskellä, Keskusaltaan äärellä. Tapiola Garden ravintoloineen toimii myös paikallisten omana olohuoneena ja juhlatilana.

 

Tapiola syntyi puutarhakaupunginosaksi

Arkkitehti Aarne Ervi on henkilö 1950-luvulla syntyneen Tapiolan kaupunginosan ilmeen takana. Moderni puutarhakaupunki nosti synnyttyään suomalaisen kaupunkisuunnittelun maailmanmaineeseen.

 

Tapiolan vaiheita:

1950-luku. Tapiolan kaupunginosa syntyy.

1960-luku. Tapiolan keskusaltaan ympäristöön rakennetaan Tapiontorin liikekiinteistö, Keskustorni, Kino Tapiola ja Tapiolan uimahalli.

1974. Original Sokos Hotel Tapiola Garden avautuu kulttuuriympäristöön. Myös hotellin suunnittelee arkkitehti Aarne Ervi.

2017. Kauppakeskus AINOA avautuu laajentuneena ja uudistuneena.

2018. Arvio Länsimetron valmistumisesta.

 

Metrolinjan varrella ihan kohta

Tapiola kehittyy vahvasti juuri nyt. Uusi metrolinja on valmistumassa, ja jo sitä odotellessa pääset meiltä nopeasti Helsinkiin ja espoolaisiin yrityskeskittymiin. Autosi majoittuu mukavasti Tapiolan uuteen, lämpimään pysäköintilaitokseen.

Viereinen Kauppakeskus AINOA on laajentunut monipuoliseksi ostoskeskukseksi, josta löydät kaiken tarvittavan urheilutarvikeliikkeistä lelukauppoihin ja apteekista kahviloihin.

 

Grilli it! tarjoilee puuhiiligrillin herkkuja

Hyvä päivä alkaa monipuolisella aamiaisella ja iloisella hymyllä. Kokkimme leipovat aamiaiselle marjapiirakkaa kauden marjoista. Illalliset syödään Grill it! -ravintolassamme, jonka puuhiiligrillissä valmistuu ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista. Pimeään aikaan lisätunnelmaa tuo ravintolassa poltettava takka. Kesäisin nautitaan ulkoilmasta ja kylmistä juomista aurinkoisella terassillamme Tapiolan keskusaltaan suihkulähteitä katsellen.

 

Liikuntaa monin tavoin

Saunat lämpenevät meillä arkena iltaisin ja viikonloppuisin aamuin illoin. Pieni pulahdus saunaosaston uima-altaaseen saa veren kivasti kiertämään. Polkea voi muutenkin kuin kuntohuoneemme kuntopyörässä, sillä olemme varanneet vieraillemme polkupyöriä, joilla matkata merellisen Espoon maisemissa. Kesäisin Keskusaltaalla voi suppailla ja nauttia sen jälkeen rapeasta salaatista tai grilliherkuista Grill It!:in terassilla. Talvisin Tapiolan iso keskus-allas jäädytetään luistelijoiden iloksi. Hyvä paikka testata, vieläkö pysyt luistimilla.

 

Tapiola on Espoon kulttuurikeskus

Tapiolan kiinnostavat tapahtumat, kuten April Jazz ja Espoo Cine, tuovat eloa Tapiolaan. Kävelymatkan päässä meiltä olevat Espoon kulttuurikeskus, Kaupunginteatteri ja näyttelykeskus WeeGee hemmottelevat kulttuurinystäviä läpi vuoden. Oman tapahtumasi voit muotoilla Tapiola Gardeniin. Viihtyisät kabinettimme ovat oivia paikkoja perhejuhlien ja pienten kokoontumisten järjestämiseen.  Tai tule vain illalliselle ennen tai jälkeen tapahtuman.

Lämpimästi tervetuloa Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin, keskelle Tapiolaa!

Hotellinjohtaja Martin Andergård ja koko Gardenin väki

puhelin
Soita +358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking