Tarinamme

Tervetuloa Tapiola Gardeniin, tapiolalaisten omaan olohuoneeseen! Meillä on kaikki hyvään hotelliin kuuluvat asiat, mukaan lukien mahtava ja aina juttuun valmis henkilökunta. Tapiola, jossa sijaitsemme, on kuin pikkuinen kaupunki, josta löytyvät kaikki kaupungin palvelut. Tapiola muuttuu ja kehittyy vahvasti juuri nyt.

Tapiola on kulttuuriympäristö

Arkkitehti Aarne Ervi vaikutti kaikkein näkyvimmin 1950-luvulla syntyneen Tapiolan kaupunginosan ilmeeseen. Moderni puutarhakaupunki nosti synnyttyään suomalaisen kaupunkisuunnittelun maailmanmaineeseen. Tapiolan keskusaltaan ympäristöön rakennettiin 1960-luvulla Tapiontorin liikekiinteistö, Keskustorni, Kino Tapiola ja Tapiolan uimahalli. Tapiola Garden avautui vuonna 1974, Ervin suunnittelema sekin.

Metroreitin varrella ihan kohta

Meille on helppo tulla joka suunnalta. Autosi majoittuu mukavasti Tapiolan uuteen pysäköintilaitokseen. Uusi metrolinja ei ole ihan vielä valmis, mutta meiltä pääset jo nyt nopeasti Helsinkiin ja espoolaisiin yrityskeskittymiin. Vieressämme olevaan Tapiolan keskukseen avautui viime syksynä uusi, monipuolinen Kaupunkikeskus Ainoa. Piipahda tuliaisostoksilla tai hemmottele ihan vaan itseäsi.

Oman talon marjapiirakkaa ja puuhiiligrillin herkkuja

Hyvä päivä alkaa monipuolisella aamiaisella ja iloisella hymyllä. Kokkimme leipovat aamiaiselle marjapiirakkaa kunkin kauden marjoista. Illalliset syödään Grill It! -ravintolassamme, jonka puuhiiligrillissä valmistuu ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista. Pimeään aikaan lisätunnelmaa tuo ravintolassa poltettava takka. Kesäisin nautitaan ulkoilmasta ja kylmistä juomista aurinkoisella terassillamme Tapiolan keskusaltaan suihkulähteitä katsellen.

Liikuntaa vedessä, maalla ja jäällä

Saunat lämpenevät meillä arki-iltaisin ja viikonloppuisin aamuin illoin. Pieni pulahdus saunaosaston uima-altaaseen saa veren kivasti kiertämään. Polkea voi muutenkin kuin kuntohuoneemme kuntopyörässä, sillä olemme varanneet vieraillemme polku-pyöriä, joilla matkata puutarhakaupungin maisemissa. Talvisin Tapiolan iso keskus-allas jäädytetään luistelijoiden iloksi. Hyvä paikka testata, vieläkö pysyt luistimilla.

Tapiola on Espoon kulttuurikeskus

Tapiolan kiinnostavat tapahtumat, kuten April Jazz ja Espoo Cine, tuovat eloa ja sykettä Tapiolaan. Kävelymatkan päässä meiltä olevat Espoon kulttuurikeskus, Kaupunginteatteri ja näyttelykeskus WeeGee hemmottelevat kulttuurinystäviä läpi vuoden. Oman tapahtumasi voit muotoilla Tapiola Gardeniin, viihtyisät kabinettimme ovat oivia paikkoja perhejuhlien ja pienten kokoontumisten järjestämiseen.  

Lämpimästi tervetuloa Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin, keskelle Tapiolaa!

Hotellinjohtaja Martin Andergård ja koko Gardenin väki

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking