Menu

Yövy Vaakunassa ja nautiskele syyspäivästä Kirjurinluodossa!

Kirjurinluodossa vietät täydellisen päivän perheesi kanssa! Valtavankokoinen Pelle Hermannin leikkipuisto viihdyttää lapsia pidemmänkin aikaa. Alueelta löytyy myös frisbeegolf-rata sekä petanque- ja minigolfmahdollisuus. Alueella on kesäisin myös eläimiä, kuten vuohia, lampaita, alpakoita sekä monenlaisia lintuja. Nauti koko perheen päivästä Kirjurinluodossa ja vietä yö Vaakunassa!

Kirjurinluotoon on meiltä vain kilometrin kävelymatka, lisäksi kesäisin Kirjuriin pääsee kätevästi aivan vierestämme Kauppatorilta lähtevällä kaupunkijuna Porittarella. Lähdöt Kauppatorilta tasatunnein ja Kirjurinluodosta takaisin aina xx.35.

Psst... Parhaat koko perheen eväät Kirjurinluotoon nappaat tietysti ravintoloistamme: Amarillo, Rosso, Torero tai Coffee House!

Lue lisää Kirjurinluodosta täältä.

Varaa huone koko perheen kaupunkilomalle sokoshotels.fi:stä: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätiedot: Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori myyntipalvelu puh. 029 004 2002 / sales.pori@sokoshotels.fi (ma-pe 8-16).
 
Puhelun hinta 029-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.