Menu
Heymo 1 Keilainiemi, Espoo.
Heymossa nukut hyvin ja maksat vain siitä mitä tarvitset.

Yövy edullisemmin työmatkalla – Katso vinkit!

Listasimme vinkkejä, joiden avulla voit säästää helposti työmatkan majoituskuluissa. Mukana yllättävä hotellitärppi!

1. Ennakoi ja varaa ajoissa

Kun tiedät työmatkan olevan tulossa, ole ajoissa liikkeellä hotellin varauksen kanssa. Erityisesti, jos kaupugissa on samaan aikaan isoja tapahtumia, hotellien hinnat voivat nousta poikkeuksellisen korkealle viime hetken varaajille.

2. Hyödynnä S-Card-pisteitä

S-Card on Sokos Hotellien ja Suomen Radisson Blu -hotellien yhteinen kanta-asiakasohjelma työmatkustajalle. S-Cardilla saat rahanarvoisia etuja ja kerrytät pisteitä, joita voit hyödyntää tulevilla työmatkoilla. Majoituksen lisäksi pisteitä kertyy kaikissa S-ryhmän ravintoloissa. Lue lisää!

3. Säästä aikaa

Töissä aika on rahaa. Älä tuhlaa aikaa vastaanottotiskillä odotteluun, vaan suosi itsepalveluautomaatteja kirjautuessasi sisään hotelliin. S-Card-asiakkaana voit hoitaa kaiken vielä helpommin sovelluksella ja mobiiliavaimella!

4. Majoitu keskustan ulkopuolella – Hotellivinkki!

Espoon Keilaniemeen on avattu täysin uudenlainen flexible service -hotelli Heymo 1. Viihtyisä ja laadukas hotelli, jossa maksat vain siitä mitä tarvitset. Eli yöpyminen on yllättävän edullista! Katso päivän hinnat verkkosivuilta ja muista käyttää S-Cardia, niin keräät pisteitä ja saat rahanarvoisia lisäetuja.

Heymossa on keskitytty siihen, mikä hotelliyöpymisessä on kaikkein olennaista, ja panostettu erityisesti laadukkaisiin sänkyihin. Sisään- ja uloskirjautuminen hoituu helposti automaatilla silloin kun sinulle sopii, ja aamiaisen saat älykaapista kellon ympäri. Henkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri ja auttaa sinua kaikessa, mitä tarvitset. Helsingin keskustaan pääsee metrolla 10 minuutissa!

Tutustu Heymoon »