Yllätä läheisesi palkintoyöllä

Yllätä läheisesi palkintoyöllä

Olisiko aika hemmotella itseäsi tai läheistäsi rentouttavalla hotellilomalla? S-pisteillä maksettava palkintoyö on palkitsevin tapa hyödyntää S-pisteitäsi. Varaa palkintoyö kätevästi Sokos Hotels –sovelluksesta tai verkkopalvelusta!

Sokos Hotels –sovelluksen kautta varaat palkintoyön nopeasti itsellesi. Oma S-Card –palvelun kautta voit varata palkintoyön Sokos Hotelliin itsellesi tai lahjaksi toiselle. Suomen Radisson Blu Hotelleihin voit tehdä palkintoyövarauksen verkossa osoitteessa www.radissonblu.fi etukoodilla SCARDS (S-Card-asiakkaat) tai SCARDP (Premium S-Card-asiakkaat).

Palkintoyön hinta on 34€ Original Sokos Hotelleissa ja 65€ Break- ja Solo Sokos Hotelleissa. Radisson Blu Hotelleissa palkintoyön hinta on 34€, paitsi Helsingissä Radisson Blu Hotel Plazassa, Radisson Blu Hotel Royalissa, Radisson Blu Hotel Aleksanterissa, Tampereella Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa sekä Radisson Blu Hotel, Oulussa palkintoyön hinta on 65€.

Palkintoyöt maksetaan aina kokonaisuudessaan S-pisteillä. Varattaessa palkintoyötä toiselle lahjaksi, veloitetaan palkintoyö aina ennakkoon varauksen teon yhteydessä. Toiselle henkilölle varattua ja ennakkoon maksettua palkintoyötä ei voi peruuttaa eikä maksua palauteta.

Varaa rentouttava palkintoyö nyt!