Menu

Ylellinen Staycation Joensuun Kimmelissä

Staycation on hemmotteleva loma oman kotikaupungin hotellissa. Kimmelissä teet minilomastasi astetta paremman varaamalla ylellisen Superior-huoneemme. Tyylikäs huone, muhkea vuode, pehmeä kylpytakki ja lasilliset kuplivaa. Tällä lomalla ei hotellista tarvitse poistua ollenkaan!
 
Superior-huoneemme henkivät nykykarjalaista luksusta vahvoine väreineen, luonnonmateriaaleineen ja designkalusteineen. Ihastuttava kylpyhuone täydentää kokonaisuuden. Superior X -huoneissa on myös oma sauna yksityisiin kylpyhetkiin. 
 
Bistro Heilin huolella valitut illallismenut paikallisine herkkuineen sopivat loistavasti Staycationin henkeen. Istahda alas, anna meidän palvella ja keskity sinä nauttimaan elämästä!
 
Jos tunnelmointi hotellihuoneessa ei riitä, tutustu kotikulmiin uusin silmin. Milloin viimeksi kävit taidemuseo Onnissa, katsoit hyvän teatterinäytöksen tai piipahdit Taitokorttelin putiikkeihin ja kahviloihin? Tai tee pitkä kävely Pielisjoen rannalla ja kaupungin puistoissa. Joensuulla on paljon tarjottavaa!
 
Tervetuloa nauttimaan hotellielämästä!
 
Ps. Kesällä 2022 hotelli Kimmeliin avautuu uusi sauna- ja spa-osasto, joka täydentää hienosti Staycation-loman.
 
Varaa tästä nykykarjalaista luksusta ja nauti elämästä!