29.09.2017

Yhdessä vihreää tulevaisuutta kohti Aurinkorinteen koulun kanssa

Kuopion Aurinkorinteen koulu ja Original Sokos Hotel Puijonsarvi ovat yhdistäneet vihreät luonnonvoimansa. Koululaiset ja hotellilaiset haluavat yhdessä teoin rakentaa vihreää hyvinvoivaa tulevaisuutta. Koululaiset ja hotellilaiset ovat yhteistyössä mm.  toteuttaneet kierrätysmateriaaleista taidetta hotellivieraiden iloksi ja käyneet seikkailemassa Kuopion metsässä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Green Key- sertifikaatin haltija ja Kuopion Aurinkorinteen koulu kantaa Vihreää Lippua, joten yhteiset vihreät arvot ja teot yhdistävät yhteistyötä. Green Key -merkin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä  kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle.

Vihreä lippu on päiväkotien, koulujen, oppilaitosten sekä lasten ja nuorten vapaa-ajan toimijoiden kestävän kehityksen ohjelma. Lisäksi Vihreä lippu on kansainvälinen kasvatusalan ympäristömerkki. Ohjelman kriteerit täyttävä osallistuja saa ohjelman tunnuksena toimivan vihreän lipun käyttöoikeuden.

Lue lisää linkin takaa Kuopion Kaupunkilehti Kukon 27.9.2017 kirjoituksesta sivulta kuusi yhteisestä metsäretkestä.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone