Menu

Yhdessä kohti vuotta 2022

UNIIKKEJA UUDISTUKSIA – JA LISÄÄ LUVASSA

Viimeiset pari vuotta ovat olleet matkailu- ja ravitsemisalalla hyvin poikkeuksellisia aikoja. Haasteista huolimatta hotelleissamme on onnellistettu asiakkaita suurella sydämellä, palvelun korkea laatu säilyttäen. Suurta iloa tuottaa myös se, että olemme kyenneet kehittämään isosti hotellitarjontaamme tänäkin vuonna – ja luoneet ihan uuden hotellityypinkin. Lue lisää!

Loftcationia ja Heymolaisuutta

Lahden keskustaan, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen yhteyteen keväällä avattu Loft House on hulppea majoituskokonaisuus talvipuutarhoineen, loungeineen ja tyylikkäine huoneineen. Vastaavaa kokonaisuutta ei taida muualta Suomesta löytyä, suosittelen testaamaan!

Pohjois-Karjalassa Joensuun Original Sokos Hotel Kimmel oli syksyyn asti kiinni uudistustöiden vuoksi. Nyt jo avautunut ja täysin uudistunut hotelli tarjoaa nykykarjalaista luksusta ja Itä-Suomen isoimmat ja tyylikkäimmät tapahtumatilat. Keväällä hotellissa avautuu vielä upea sauna- ja spa-osasto. Hotelli onkin Superior-huoneineen hyvä kohde niin laadukkaisiin tapahtumiin kuin etätyöhön tai lomamatkalle.

Olemme tuomassa markkinoille myös täysin uuden hotellityypin, Flexible Service -kategorian, joka kulkee nimellä Heymo by Sokos Hotels. Heymo sopii ihmisille, jotka arvostavat itsepalvelun tuomaa joustavuutta ja haluavat maksaa vain niistä palveluista, joita tarvitsevat. Ensimmäinen Heymo-hotelli avautuu Espooseen keväällä 2022.

Ja uudistuksille ei näy loppua. Keväällä avautuu Tampereella upeasti uudistettuna legendaarinen Original Sokos Hotel Ilves. Helsingissä myös ikonisten Solo Sokos Hotel Tornin ja Original Sokos Hotel Helsingin uudistukset etenevät kohti H-hetkeä.

Vastuullisuus on jatkuvaa tekemistä

Puitteet siis sen kun paranevat, mutta sen ohella pidämme huolta siitä, että tuotamme jatkossakin asiakkaillemme elämyksiä vastuullisesti ja turvallisesti. Sokos Hotellit tarjoavatkin ensimmäisenä hotelliketjuna asiakkailleen mahdollisuuden kompensoida hotelliyön hiilipäästöt. Se on konkreettinen esimerkki vastuullisuustyöskentelystämme ja sen jatkuvasta kehittämisestä. 

Terveysturvallisuuden merkitystä ei voi liikaa korostaa ihmisten välisissä kohtaamisissa. Niin vieraidemme, kuin henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Hygieniaan ja turvallisuuteen panostetaan meillä jatkossakin erityisen paljon. Monet uudet tavat, kuten entistä tarkempi käsihygienia ja tilojen siivous sekä porrastetut aamiaisajat ovat ehkä tulleet jäädäkseen. Ensisijainen tavoitteemme on, että niin asiakkailla kuin henkilökunnallamme on turvallinen mieli. Silloin voi nauttia kaikista hotellielämän elämyksistä täydellä sydämellä.

Tulevanakin vuonna haluamme ylittää vieraidemme odotukset, kerta toisensa jälkeen. Myös silloin, kun sitä vähiten osataan odottaa. Onnellistaminen jatkuu!
 

 

Rauhallista joulua sinulle ja läheisillesi, ja lämpimästi tervetuloa vieraaksemme myös ensi vuonna!

Nina Nieminen
Kaupallinen johtaja

ps. Ovatko joulu- ja talvilomasuunnitelmasi vielä pohdinnassa? Tänä talvena suosittelen tutustumaan Vuokatin alueen monipuoliseen vapaa-ajan tarjontaan tai varaamaan pienen irtioton Break Sokos Hotel Flamingosta Vantaalta.


Kiinnostuitko? Lue lisää nostoistani sivustollamme

Heymo by Sokos Hotels sokoshotels.fi/heymo
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone "Kätketty aarre" avasi ovensa Lahden keskustassa – vastaavaa hotellimajoitusta ei löydy muualta Suomesta! 
Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu Kimmel avaa uusitut tilansa juhlakauteen 
Vastuullisuus Sokos Hotellit antavat ensimmäisinä mahdollisuuden kompensoida hotelliyön hiilipäästöt 22.11. alkaen
Turvallinen vierailu Pidetään huolta toisistamme
Onnellistaminen sokoshotels.fi/onnellistaminen