Menu

Wirta-kokoustilat löytyvät Turun Wiklundilta

Kun saavut Turun Wiklundille:

Hotellin kautta
Jos tulet ennen tavaratalon avautumista (klo.9.00)
Kauppiaskadun eli torin puolelta pääset hotellin vastaanottoon. Sieltä saat mukaasi kulkukortin, jolla pääset hotellin hisseillä kolmanteen kerrokseen. Kolmannessa kerroksessa oikealle, lasiovien läpi ja aulan poikki kohti S-pankin toimistoa. Wirtaan johtavat lasiovet löytyvät vasemmalta. Matkalla on opasteita auttamaan oikeaan suuntaan.

Tavaratalon kautta

Tavaratalon auettua yhdeksältä pääset Wirtaan myös sen kautta. Tullessasi sisään Kauppiaskadulta tai Brahenkadulta kulje joko liukuportailla tai tavaratalon hisseillä kolmanteen kerrokseen. Opasteet ohjaavat liukuportailta Wirtaan, ja hisseillä pääset lähes oville.

Autolla vai julkisilla?

Autolla tullessa auto kannattaa jättää parkkiin Wiklundin takana Brahenkadulla olevalle paikoitusalueelle (Aimo-park). Sieltä pääset (S-market) hisseillä kolmanteen kerrokseen. Lähtiessä parkki kannattaa käydä maksamassa hotellin vastaanotossa, sillä tarjoamme kokousvieraille parkin edulliseen hintaan 11€/päivä.

Uusi Turun Toriparkki on nyt avoinna ja sisäänajo on Yliopistonkadulta, parkkihallista kulku WIklundille. Myös tähän pysäköintiin hotellin vastaanotosta erikoishinta. 

Tarkemmat tiedot löydät myös hotellin pysäköinti-infosta>>

Turun keskustassa sijaitsevaan Wiklundiin pääset myös julkisilla. Rautatie- ja linja-autoasemalta kävelee keskustaan vartissa, ja Föli-alueen paikallisbussit jäävät vain korttelin päähän.

Taksit päivystävät hotellin vastaanoton vieressä (Eerikinkadulla)


Tervetuloa wirtaaviin kokouksiin!

Wiklundille saapuminen siirry Google Maps-karttaan>>

Original Sokos Hotel Wiklund, Turku
Wirta kokoustilat, 3.krs