Menu
Wiklundin Wirta kokoustilat Turussa Wauditorio eWent-tapahtumatori huvila kyläkoulu laituri koivikko original sokos hotel wiklund turku

Wiklundin Wirta - inspiroivat kokoustilat Turussa

Kun suunnitelmissasi on rento palaveri, innostava kick-off tai inspiroiva workshop, löydät aina tarkoituksiisi sopivat kokoustilat Turussa Wiklundin Wirrasta. Valittavanasi on 12 hengen kotoisista kokoustiloista aina 170hengen tapahtumatoriin esiintymislavoineen. 

Tervetuloa Turun energisimpään kokoustilaan, Wiklundin Wirtaan! 

Wirta on aivan Turun ytimessä, Kauppatorin laidalla sijaitsevan Original Sokos Hotel Wiklundin kokous- ja juhlatilat, jotka varaat helposti ja joustavasti nopeallakin aikataululla. Sijainti on ihanteellinen – paikallisliikenne tuo lähes ovelle asti ja autolle löytyy paikka parkkihallista. Hotellin 3. kerroksen yksityisyys luo rauhalliset puitteet tapahtumille.  

Wirta on tavallisesta poikkeava kokoustilojen kokonaisuus – ja siksi niin ihanan virkistävä ja inspiroiva! Luovaan ja rentoon tapaamiseen sopivat kokoustilat

ovat varattavissa yhdessä tai erikseen toiveittesi mukaan. TIlat sijaitsevat vierekkäin, käynti yhteisen kokousaulan kautta. Miten loistava mahdollisuus esimerkiksi ideointiin ja ryhmätöiden tekemiseen. 

Poikkea Wirrassa virtuaalisesti >>

Aivan uudenlaisessa Wauditoriossa onnistuvat niin paneelikeskustelut, koulutukset kuin erilaiset ohjelmanumerotkin – vaikka karaokeilta! Jokaisella osallistujalla on oma hemmottelevan muhkea nojatuoli, jalkarahi ja pöytä pistokkeineen.

eWent-tapahtumatori yllättää sinut muuntautumiskyvyllään ja monipuolisuudellaan. Rajana on vain mielikuvitus, esittele vaikkapa upeat tuotteesi catwalkilla.  

Tutustu uudenlaiseen Wauditorioon >>

Tarjoilut tapahtuman mukaan

Wiklundin Wirrassa nälkä ei haittaa ajatusten lentoa, kun catering-palveluista huolehtivat Wiklundin omat ravintolat. Yllätä vieraasi itse tehdyillä munkeilla ja poppareilla tai vie heidät ravintola Trattoriaan nauttimaan italialaisista makuelämyksistä. Paras päätös yhteiselle päivälle on hotellin huikeassa Walo Rooftop Bar -kattobaarissa nautitut afterit upeita maisemia ihaillen.

Kysy myös Wirtaan varta vasten suunniteltuja käteviä kokouspaketteja!

Wirrassa on hyvä flow

Wirrassa innostus ja inspiraatio yhdistyvät viihtyisyyteen ja käytännöllisyyteen. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty, jotta tapahtumasi olisi onnistunut. Käytössäsi on moderni kokoustekniikka ja halutessasi varaamme lisämaksusta teknikon takaamaan tilaisuutesi sujuvuuden. 

Tervetuloa Wikkelle! Tästä eivät kokoustilat Turussa enää parane. Varaa kätevästi verkossa tai ota yhteyttä ja kerro toiveesi.

Katso, miten varaat tilat vaivattomasti verkossa >>

ETSI TILA JA VARAA NYT >>

Näin saavut Wiklundin Wirtaan >>

Lisätiedot ja varaukset: Myyntipalvelu, Turku, puh. 0300 870 040 (ma-pe klo 8.30-16.30)
Puhelun hinta 0,51 €/min + pvm/mpm

Original Sokos Hotel Wiklund, Turku
Wiklundin Wirta, 3.krs.

Puhelun hinta (0,51 €/min + pvm/mpm)