Wiklundin Wihta tarjoaa löylyt joka ilta

– Asiakkaamme ottivat vuosi sitten avatun hotellimme heti avosylin vastaan. Uudenlainen hotellikonsepti, jossa palvelut yhdistyvät monipuolisesti saman katon alla on osoittautunut menestykseksi. Asiakkaamme toivoivat meiltä kuitenkin vielä saunaa palvelukokonaisuuden täydentämiseksi ja vastasimme tähän toiveeseen ilomielin. Hotellimme 8 hengen sauna lämpenee nyt päivittäin, kertoo hotellipäällikkö Tarja Toivonen.

Sauna ja oleskelutilat on sisustettu tyylikkäästi ja inspiraatiota on haettu muun muassa Habitare-messuilta. Muotoillut, aurinkotuolimaiset riippulauteet kutsuvat nauttimaan löylyistä ja saunan oleskelutila huokuu koko hotellin tavoin trendikkyyttä.

– Olemme ylpeitä saamastamme ulkopuolisesta tunnustuksesta ja toivotamme hotellivieraamme tervetulleeksi rentoutumaan Wihtan löylyihin, päättää Toivonen.

Sauna from Finland myöntää laatumerkin kohteille, jotka täyttävät laadukkaan saunaelämyksen kriteerit turvallisuudesta ja puhtaudesta aina kokonaisvaltaiseen elämykseen. Puhtauden ja turvallisuuden lisäksi Authentic Finnish Sauna Experiencen ydinarvoja ovat aitous, läsnäolo, hyvinvointi, rentous ja moniaistillisuus. Laatukriteeristö uusittiin hiljattain ja Original Sokos Hotel Wiklund on ensimmäinen hotelli, joka läpäisi laajemmat kriteerit.

Lue lisää Sauna from Finlandista: https://saunafromfinland.fi/me-olemme/tarinamme

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.