Menu
Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki
Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakuna

Vuoropäällikön vinkit Seinäjoelle

Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee kauppatorin yhteydessä, tärkeimpien kulttuuri- ja tapahtumapaikkojen välittömässä läheisyydessä. Hotellin vastaanoton vuoropäällikkö Eeva-Maria Autio antaa omat vinkkinsä kaupunkiin saapuville turisteille.

  1. Jouppilanvuoren ja Kyrkösjärven kuntoilureitit sopivat koko perheen luontokohteiksi. Ne sijaitsevat maltillisen matkan päässä Seinäjoen keskustasta. Lyhin reitti on parin ja pisin parinkymmenen kilometrin mittainen. Jokainen voi valita omaan tarpeeseen parhaiten sopivan reitin: on pitkospuita, kotia, laavuja ja Jouppilanvuorella myös kuntoportaat. Jos lenkkeillessä tulee kuuma, voi Kyrkösjärveen pulahtaa uimaan.
  2. Aalto-keskus on kiinnostava kohde niille, jotka ovat kiinnostuneet arkkitehtuurista. Alvar Aalto on vaikuttanut vahvasti Seinäjoen katukuvaan. Aalto-keskukseen kuuluu kuusi Aallon suunnittelemaa rakennusta, muun muassa kaupungintalo, kirjasto ja teatteri.
  3. Padel on mukaansa tempaava laji. Jos lomalla haluaa saada hien pintaan ja palloilu kiinnostaa, löytyy noin kilometrin päästä hotelli Vaakunasta padel-ulkopelikenttä.

Tervetuloa lakeuksien pääkaupunkiin Seinäjoelle!