Vuoden 2021 kokoushotelli

Sokos Hotelleissa viime vuosien missio on ollut onnellistaminen, jonka tavoitteena on saada ihmiset hurmaantumaan ja rakastumaan hotelleihin sekä lähtemään hotellista onnellisempana ja paremmalla mielellä kuin he olivat saapuessaan. 

Onnellistamisen ilosanomaan olemme pitkään panostaneet myös Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakunassa. Voimme kertoa ylpeänä, että olemme tässä myös onnistuneet, ja tästä osoituksena Vaakuna valittiin Sokos Hotellien palkitsemistilaisuudessa vuoden 2021 parhaaksi kokoushotelliksi! Kiitämme kunnianosoituksesta ja palvelemme jatkossakin nokkelalla huomioinnilla ja hymy huulilla.

---

Jokaisessa kokoustilassa on oma teemansa. Kokoustila Puu kunnioittaa Pohjois-Kymenlaakson vahvaa metsä- ja paperiteollisuutta ja Lakussa vietät makean kokoushetken hurmaavan lakutapetin ympäröimänä. Olethan varmaan maistanutkin Suomen parasta lakua, Kouvolan lakritsia?

Kokoustila Betonin betonitapetti tuo mieleen kuuluisan lausahduksen "Kaikkea kivaa betonista", joka kuvastaa hauskasti paikallista kaupunkiarkkitehtuuria. Voitto-kokoustilassa saat rentoutta kokoukseen vaikka pingistä pelaten. Urheiluteema jatkuu seinillä tuoden esiin paikallisia urheilusuuruuksia. Kuusankoskelta kotoisin olevan Anu Pentikin vaikutukset näkyvät puolestaan sisustuselementeissä Pentik-kokoustilassa. Puisto-kokoustila tuo esille Kouvolan vehreämmän puolen.

Suurimmille kokouksille, tapaamisille ja juhlatilaisuuksiin Vaakuna Sali luo oivat puitteet. Palkitun Frans & Rose -bistron yhteydessä on myös intiimi Takkakabinetti, jossa onnistuu monipuolisesti erilaiset tapaamiset aina kokouksista ristiäisiin.

Tehokas ja aikaansaava kokous vaatii myös virkistävää taukoliikuntaa. Kokousaulassa olevalla iWall-pelillä saa taatusti veren virtamaan ja lisää puhtia kokouspäivään. iWall on asiakkaidemme vapaassa käytössä koko kokouspäivän ajan.

Rennon kokouksen voi järjestää myös uudistetuissa saunatiloissamme, joista jokaisesta löytyy puoleensavetävä poreamme. Saunatilat on myös nimetty paikallisuutta korostaen, onhan Kouvola iso raideliikenteen tukikohta: Raide 1 ja 2 sekä Sivuraide, josta löytyy myös erillinen tila pienelle kokoukselle kokoustekniikkoineen. 

Tervetuloa kokoustamaan meille, tääl myö teit jo ootellaan!