Menu
Vaakuna Cowork Lounge
Vaakuna Cowork Lounge

Vörk @ Vaakuna!

Tiesithän, että olet tervetullut meille työskentelemään, vaikket yöpyisikään hotellissa? Etätyöpäiväsi sujuu mukavasti uudistetuissa tiloissamme. Frans & Rose –bistron cowork-alueen houkuttelevien sohvaryhmien vierellä käytössäsi on sähköpistokkeita ja ilmainen wlan-yhteytemme toimii koko talossa. Voit työskennellä rennossa ympäristössä joko itsenäisesti tai pienen työryhmän kanssa.
 
Saat työpäivääsi loistostartin nauttimalla herkullisen hotelliaamiaisen. Vastaanoton Shopissa on myynnissä virvokkeita ja pikkupurtavaa ympäri vuorokauden ja bistron aukioloaikoina saa helpotusta isompaan nälkään. 
 
Tauolla voit piipahtaa verryttelemässä hotellin kuntosalilla, vaikka jumppakepin varressa tai virkistää ajatuksiasi iWall-peliseinällä. 
 
Cowork-tilat ovat käytössäsi ilman varauksia ja veloituksetta. Yksityisempään käyttöön voit varata oman kokoustilan tai hotellihuoneen päiväksi. Ennakkovaraukset arkisin kello 8 – 17 myyntipalvelustamme sales.kymenseutu@sok.fi tai 010 783 9100. Saman päivän varauksen voit tehdä suoraan hotellin vastaanotosta. 
 
TERVETULOA MEILLE TÖIHIN!