Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
20.10.2016

Virun henkilökunta suosittelee: Ravintola Merineitsin Kabaree-illat

Syyskausi on alkanut upeasti Starlight Cabaret'n uuden revyyn Forever Young voimin. Esitys on omistettu Viron tasavallan 100-vuotissyntymäpäivälle. Näytelmä kertoo kiihkeän kuuman ja nokkelan tarinan rakkaudesta, vapaudesta, itsenäisyydestä ja sisukkuudesta.

Tätä moniaistista kabaree-iltaa illallisineen suosittelemme viettämään hyvässä seurassa; ystävien tai työkavereiden kanssa. Kabaree on myös tyylikäs tapa juhlistaa merkkipäivää.

Original Sokos Hotel Virussa järjestetään tänä talvena kabaree-iltoja jo kymmenettä kautta. Teemme yhteistyötä revyyteatteri Starlight Cabaret'n kanssa, jonka tanssijat ja esiintyjät ovat kaikki tämän päivän huippuartisteja. Kyseessä ei siis ole neuvostoaikainen Viru Varietee -tuotemerkki. Lavatarinan on koonnut Kristjan Kurm ja kulinaarisista elämyksistä huolehtii Merineitsi-ravintolan taitava Chef de Cuisine Margus Tammpere.

Lavalla esiintyvät Starlight Cabaret'n tanssitaiteilijat ja laulusolistit Irina Haak ja Nele-Liis Vaiksoo sekä Kalle Sepp tai Bert Pringi. Revyy vaihtelee tyylillisesti ja siinä nähdään numeroita baletista hip-hoppiin ja polkasta rokkiin.

Ravintolan makuelämykset ulottuvat virolaisesta peuranlihasta Alaskan hopealoheen, virolaisista viiriäisistä maailmankuuluihin jälkiruokiin. Viron parhaiden sommelierien tiimi on koonnut menulle sopivan viinivalikoiman.

Show & Dinner -ravintola Merineitsi tarjoilee kulinaarista juhlaa ja maailmanluokan viihdettä. Tule hakemaan glamouria elämään!

Varaa paikkasi heti, sillä kausi myydään nopeasti loppuun!