Viron kabareen huiput on takaisin!

Kausi 16.10.2020–24.4.2021 myynnissä! Suunnittele tulosi hyvissä ajoin ja tee joulujuhlastasi tai uudenvuoden vaihteesta unohtamaton kabaree-elämys!

Estradille astuvat Viron säihkyvimmät show-artistit ja ohjelma sisältää vain hittejä! Crème de la Crème eli Starlight Cabaretin 10 vuoden parhaimmat kappaleet on katsaus kymmenen vuoden parhaimmistoon. Se on värikäs valikoima revyyesityksistä, jotka ovat voittaneet yleisön sydämen ja muotoilleet revyyteatterin nykyisen muodon. Ohjelmistoon tulevat Cabaret-elokuvasta tutuksi tulleet Willkommen, ajaton New York New York ja luonnollisesti kaikki valloittava Can-can.

Näiden jälkeen purjehditaan neuvostoajan estradiparhaimmiston myötä retroaalloille, ja vuoroon tulevat vironkieliset ajattomat hitit, kuten Hoogsas rütmis, Olümpiada, Kruzhatsa diski, Oi aegu ammuseid ja Aeg ei peatu. Ilman muuta kuullaan jo perinteeksi muodostuneita euroviisukappaleitakin.

Kymmenen kabareekautta, viisi alkuperäisohjausta, 120 revyykappaletta ja 500 esitystä – tämä on Viron tanssiagentuurin revyyteatteri Starlight Cabaretin säihkyvä vuosikymmen Viron varieteehistoriassa.

Hanki liput jo tänään: www.viru.ee