Kiitos kuluneesta vuodesta, hyvää uutta vuotta!
11.01.2018

Viron juhlavuosi alkoi nyt

Ihanat vieraamme; haluamme kiittää teitä kaikista kauniista kohtaamisista, joita meillä on kanssanne ollut vuonna 2017! Toivotamme nyt onnellista alkanutta uutta vuotta uusien tarinoiden äärellä Solo Sokos Hotel Estoriassa - sekä paljon upeita matkakokemuksia!

Solo Sokos Hotel Estorialle viime vuosi oli hyvä. Viro toimi Euroopan Unionin puheenjohtajamaana ja matkailijat innostuivat Virosta entistä enemmän, mikä toi paljon uusia asiakkaita myös Solo Sokos Hotel Estoriaan. Saimme myös tunnustusta. Mondo-matkailulehden lukijat äänestivät Estoria hotellin maailman 10 parhaan hotellin joukkoon ja kansainvälisessä  the World Luxury Hotel Awardsissa voitimme Viron design- ja tarinahotelli 2017 -palkinnon.

Upeat partnerimme loivat kaksi uutta menestystarinaa hotellimme tarinoiden joukkoon. "Trio to Rio" -huone on nimetty maratontripletin Liina, Leila ja Lily Luikin mukaan. Toinen uusista huoneista esittelee virolaisen start-up-yritys SprayPrinterin tarinan. Tätä huonetta koristaa taiteilija Karl-Artur Korsarin taideteos – sprayprintterillä seinään printattuna tietysti.

Tästä on hyvä aloittaa vuosi 2018. Se tulee olemaan täynnä tapahtumia ja yllätyksiä – nyt on satavuotiaan Viron vuoro loistaa! Tervetuloa!