Menu

Vinkkejä syysloman suunnitteluun

Nykykarjalaista luksusta Pielisen rannalla

Usva väistyy päivän tieltä. Auringonsäteet tanssivat Pielisen laineilla. Luonto pukeutuu ruskaan. Kylpylä kietoo lempeään syleilyynsä. Tästä tulee hyvä päivä. 

Jylhä luonto järvimaisemineen, vahva kulttuuriperimä ja hotellimme hemmottelevat palvelut tarjoavat sinulle nykykarjalaista luksusta, jota et löydä mistään muualta! Nauti pohjoiskarjalaisesta luonnosta, hemmottele itseäsi kylpylän poreissa, tutustu karjalaiseen kulttuuriin ja tee herkullisia makumatkoja ravintoloissamme. 

Bomballa ei käy aika pitkäksi. Täällä riittää tekemistä tulitpa yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Syksyllä meillä ihaillaan ruskaa Pielisen rannoilla ja korkeiden vaarojen laelta. Meillä ulkoillaan, retkeillään, pyöräillään ja tietenkin nautitaan kylpylän lämmöstä sekä syödään hyvin. Eikä kannata unohtaa myöskään kulttuuria ja tapahtumia! 

Tulgua terveh! Tervetuloa! 

Tässä sinulle muutama vinkki loman suunnitteluun: 

RETKEILEMÄÄN

Ruskan kauneuden näkee parhaiten, kun suuntaa raikkaaseen ulkoilmaan. Patikkapolut lähtee aivan hotellin pihalta. Kipaise vaikka kahdeksan kilometrin päähän Ellunkalliolle saakka. Kalliolla sinua odottaa kota ja nuotiopaikka, joten eväät kannattaa ehdottomasti kantaa mukana. Eväät voit ostaa hotellin kahvilasta. Ellun kodalle pääsee myös autolla, jos matka käveltynä kuulostaa liian pitkältä -tai voihan ne makkarat paistaa myös laavulla hotellin pihassa. Jos haluat kavuta katsomaan maisemia, on Toivontorni muutaman kilometrin päässä sinulle oikea kohde. Onpa sitä Pikku-Koliksikin kutsuttu -niin upeasti avautuu Pielinen ja vaaramaisemat tornista. Ja mikäs sen ihanampaa kuin kylpylän lämpö ja leppeät löylyt ulkoilun päätteksi!

 

PELEJÄ, LEIKKEJÄ, GEOKÄTKÖJÄ, FRISBEEGOLFIA JA PALJON MUUTA 

Hotellin pihasta löytyy niin minigolf- kuin frisnbeegolf -ratakin. Hotelliasukkaille välineet kuuluvat huonehintaan. Kuka on teidän perheen kovin puttaaja? 

Jos geokätköt kiinnostavat, kannattaa huomata, että Nurmeksessa niitä riitää! Lähimmät kätköt ovat ihan hotellin lähellä ja siitäpä sitten kävellen tai vaikka polkupyörällä etsimään muita kätköjä. Geokätköily on mukava harrastus koko perheelle! 

 

KYLPYLÄÄN

Jos kaipaat täydellistä rentoutumishetkeä, on Bomban kylpylä sinulle oikea paikka. Avaimet rentoutumiseen löydät kylpylän saunamaailmasta, jossa pääset kolmen erilaisen saunan lisäksi nauttimaan elämyssuihkuista. Vastaanotosta voit ostaa Lumene hemmottelupaketin täydelliseen hemmotteluhetkeen. Löylyjen jälkeen kannattaa suunnata ulkoporeammeisiin, joista voit ihailla syksyistä Pielistä. Kylpylässä sinua palvelee allasbaari, jonka virvokkeita voit nauttia Relax-alueen lämpötuoleilla loikoillen.

 

POHJOIS-KARJALAN KANSALLISPUISTOT 

Nurmes sijaitsee keskellä upeaa luontoa ja todelliseen erämaahan pääset hetkessä. Jos valmiiksi merkatut polut ja katoksen alla odottavat polttopuut kuulostaa houkuttelevalta, niin suuntaa Kansallispuistoihin ja virallisille retkeilyalueille. Käy vaikka joka päivä eri kohteessa. Iltaisin hotelli odottaa ja pääset rentoutumaan Spa Bomban poreisiin, niin taas jaksat suunnata maastoon seuraavanakin päivänä. Meiltä on lyhyt matka moniin uskomattoman upeisiin luontokohteisiin: Kolin kansallispuisto, Ruunaan retkeilyalue, Patvinsuon kansallispuisto, Hiidenportin kansallispuisto, Peurajärven retkeilyalue, Juuan Porttilouhi, Tiilikkajärven kansallispuisto.

 

KULTTUURI JA TAPAHTUMAT

Nurmes on Suomen virallinen joululaulukaupunki ja säveltäjä PJ Hannikaisen kotikaupunki. Täällä musiikki elää vahvana ja konsertteja järjestetään usein. Täysin uudistunut Kirjasto- ja kulttuuritalo, Nurmes-talo, on kulttuurin sykkivä keskus. 

Kannattaa myös kierrellä katselemassa Nurmeksen suojeltua puutaloaluetta, Puu-Nurmesta ja piipahtaa Nurmeksen vanhan kauppalan putiikeissa. 

 

MAJOITUSTARJOUS SYYSLOMA 

Joko huomasit tämän: Syksyn viipymätarjous

 

Kysy lisää vinkkejä vastaanotostamme. Meillä ei käy aika pitkäksi!