19.11.2019

Vinkkejä S-pisteidesi käyttöön!

S-Cardin avulla säästät aikaasi merkityksellisiin asioihin niin työmatkoilla kuin vapaa-ajalla. Nauti sujuvasta asioinnista S-ryhmän hotelleissa sekä ravintoloissa ja ansaitse samalla rahanarvoisia S-pisteitä.

Etkö keksi mihin käyttäisit S-pisteesi tai ovatko S-pisteesi vaarassa vanhentua?

S-pisteitä voit hyödyntää majoitus- kokous, ja ravintolaostoihisi. Maksa S-pisteillä vaikka majoitus- tai kokouslaskusi tai varaa itsellesi palkintoyö. Voit myös hyödyntää S-pisteitäsi läheisesi ilahduttamiseen! Varaa läheisellesi palkintoyö lahjaksi tai vie kollegasi syömään S-Card-ravintolaan ja maksa lasku S-pisteilläsi.

S-pisteilläsi voit myös ostaa S-ryhmän yleisen lahjakortin mistä tahansa Sokos Hotellin tai Radisson Blu Hotellin vastaanotosta Suomessa. Lahjakortin minimilataussumma on 10 € ja se käy maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta latauksesta.

S-pisteitä hyödynnät monipuolisesti ympäri Suomen. S-Card-kortti on apunasi yli 500 S-ryhmän toimipaikassa: kaikissa Sokos Hotelleissa Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa, Suomen Radisson Blu Hotelleissa, kaikissa valtakunnallisissa ketjuravintoloissa sekä lukuisissa yksittäisissä ravintoloissa ja ABC-liikennemyymälöissä. Lupaamme, että S-Card-asiakkaanamme elät täyttä elämää, missä ikinä Suomessa liikutkin.