29.11.2017

Vinkit S-Card-etujen hyödyntämiseen

S-Card tarjoaa useita käyttömahdollisuuksia eduillesi.

S-pisteet voi vaihtaa S-ryhmän lahjakortiksi missä tahansa S-ryhmän hotellin vastaanotossa. Lahjakortilla muistat helposti itseäsi, läheistäsi, henkilöstöäsi tai asiakastasi.

Voit hyödyntää ateriaetujasi kaikkien S-Card-ravintoloiden lisäksi myös ABC liikenneasemilla ruuan ja juoman maksamiseen. Voit käyttää kerralla niin monta ateriaetua kuin haluat.

Palkintoyö on palkitseva tapa käyttää S-pisteitä. Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi esimerkiksi läheisellesi. Palkintoyön hinta on 34€ Original Sokos Hotelleissa ja 65€ Break- ja Solo Sokos Hotelleissa. Radisson Blu Hotelleissa palkintoyön hinta on 34€, paitsi 65€ Helsingissä Radisson Blu Hotel Plazassa, Radisson Blu Hotel Royalissa, Radisson Blu Hotel Aleksanterissa ja Tampereella Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa.

Palkintoyö maksetaan kokonaisuudessaan S-pisteillä ja se on käytettävissä vapaa-ajan matkalla. Palkintoyö sisältää majoituksen ja aamiaisen kahdelle hengelle. Varaat palkintoyön kätevästi Sokos Hotelleihin verkosta Oma S-Card -palvelusta, myyntipalvelustamme tai hotellista. Suomen Radisson Blu Hotelleihin voit tehdä varauksen myyntipalvelun ja hotellin lisäksi myös verkkossa osoitteessa www.radissonblu.fi varauskoodilla SCARD tai SCARDP (Premium-asiakkaat).

 

 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone