Menu
Break Sokos Hotel Koli Break Sokos Hotel Koli Kylä Hotelli Majoitus, Ravintolat, Lounas, Illallinen, Frisbeegolf, Koli Relax Spa
Kolin kesä on tekemistä täynnä!

Vinkit Kolin kesään

Kolin kesässä ajellaan maisemahissillä, nautitaan grilliherkuista, kivutaan Ukko-Kolin huipulle, pelataan frisbeegolfia, kylvetään elämysaltaissa ja tutustutaan Kolin keijuun. 
Tervetuloa nauttimaan kesälomasta kansallismaiseman äärelle, Break Sokos Hotel Kolille!
 
Kolin keiju opastaa retkeilyreiteille
 
Koli on tunnettu upeista patikointireiteistään ja maisemistaan. Break Sokos Hotel Kolin pihapiirissä päivystää kesällä Kolin keiju, paikallisopas, joka auttaa löytämään parhaat reitit, kertoo kiehtovia Koli-tarinoita sekä opastaa siinä, missä tarvitaan. Keiju työskentelee juhannuksesta heinäkuun loppuun. 
 
Hotellin pihapiiristä pääset astumaan maisemahissiin, jolla matkatessasi ihailet Pielisen huikeaa järvinäkymää. Hissi kuljettaa kätevästi Ylä-Kolilta alas Rinnetuvalle. Maisemahissi kulkee 10.6.–20.8. klo 10–17.30 välisenä aikana sekä lisäksi keskiviikkoisin ja lauantaisin 10.6–5.8. kello 21 asti. 
 
Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Luontokeskus Ukko, joka esittelee Suomen tunnetuinta kansallismaisemaa sekä itäsuomalaista vaaraluontoa ja perinneympäristöjä. Luontokeskuksesta on muutaman sadan metrin matka Ukko-Kolin näköalatasanteelle. 
 
Aktiviteetteja kansallismaisemassa
 
Klassikkoreitti Huippujen kierros on 1,4 kilometrin mittainen, ja reitille pääsee lähes suoraan Break Sokos Hotel Kolin pihalta. Reitti käsittää Akka-Kolin, Paha-Kolin ja Ukko-Kolin huiput, joista jokaisella on omalaatuinen tunnelmansa ja näkymänsä. Näissä maisemissa sielu lepää! Hotellilta voit ostaa piknikeväät mukaan.
 
Oletko frisbeegolfin harrastaja? Kansallispuiston rinnealueelta löytyy 18-väyläinen frisbeegolfrata. Uniikki rata haastaa fyysisesti, sillä korkeuseroa kertyy yli 200 metriä. 
Rinnetuvalta voi hankkia täydennystä frisbeegolfbägeihin, sillä sieltä löytyy hyvä valikoima Prodigyn peruskiekkoja, kiekkoreppuja ja starter-packeja – lainaksi tai ostettavaksi.
 
Koli Relax Spassa kylvetään kansallismaisemaa ihaillen
 
Päivän päätteeksi on mukava istahtaa viettämään keidashetkeä Suomen parhaaksikin kehuttuun maisemakylpylään Break Sokos Hotel Kolilla. Rentoudu saunojen lempeissä löylyissä ja istahda altaisiin, joista avautuvat upeat näkymät vaaroille sekä järvelle. Mukaasi saat saunakiulun joko Lumene-tuottein tai viinillä.
 
Syö hyvin Kolilla
 
Rinnetupa on auki 10.6.–20.8. klo 10–17.30. Tänne on kiva pysähtyä syömään ja nauttimaan virvokkeita viihtyisällä terassilla. 
 
Tuvalla vietetään suosittuja grilli-iltoja keskiviikkoisin ja lauantaisin 10.6–5.8. klo 18–21. Tarjolla on herkullinen grillibuffet, jonka teemana on vuoroviikoin Aasia, Amerikka tai Kreikka. Varauksen voi tehdä ennakkoon: raflaamo.fi.
 
Grill It! Kolilla, maisemahotellin näköalaravintolassa, on tarjolla á la carte -listan lisäksi runsas Kaskenpolttajan noutopöytä 23.6.–30.7. klo 12–16. Ennakkotilauksesta valmistettavat ravintolan teemamenut Jean ja Aino vievät Sibeliuksen aikanaan Kolille tekemän häämatkan tunnelmiin. Tervetuloa herkuttelemaan!
 
Kolin herkullisin aamiainen tarjoillaan Break Sokos Hotel Kolilla. Hotelliaamiaiselle ovat tervetulleita muutkin kuin hotellin asukkaat. Aamiaisen hinta on aikuiselle 16,50 euroa ja 4–12-vuotiaalle lapselle 1 euro/ikävuosi.  
 
Uusi kylähotelli avautuu juhannukseksi
 
Kolin kesä tarjoaa myös jotain aivan uutta, kun Break Sokos Hotel Koli Kylä avaa ovensa juhannusperjantaina 23.6. keskelle Kolin kylää. Hotellilta löytyy myös lämminhenkinen ravintola, kotoisa aulabaari sekä alueen suurin terassi. 
 
Tervetuloa Kolin kauniiseen kesään!