Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Ville Lausmäe suunnitteli väriä Virun huoneisiin kaikki huoneet uusittu Viru legendaarinen hotelli tallinnassa viru 45 juhlavuosi
08.02.2017

Ville Lausmäe suunnitteli väriä Virun huoneisiin

Lausmäe on Väinö Tammin, Virun ensimmäisen suunnittelijan, pojanpoika. Hän suhtautui isoisänsä työhön kunnioituksella ja noudatti muun muassa huonekalujen asettelussa samaa muotokieltä kuin isoisä Tamm 45 vuotta sitten.

Hotellihuoneet saivat raikkaan ja värikkään, mutta kuitenkin erittäin tasapainoisen ilmeen. Seinille piirtyy Tallinnan siluetti.

Hauska yksityiskohta ovat ikkunalaudoille istuintyynyin sisustetut näköalapaikat. Niille on varmasti käyttöä, sillä Viru-hotellin ikkunoista avautuvat upeat näkymät Tallinnan vanhaan kaupunkiin.

Virun rikkaus ovat myös sen erilaiset huoneet. Talon perhehuoneisiin majoittuu jopa viisihenkinen perhe. Huoneiden kerrossängyt hauskoine kiipeilyseinineen ovat saaneet paljon kiitosta hotellissa majoittuneilta pikkuvierailta.

Varaa vierailullesi vähän luksusta! Original Sokos Hotel Virusta löytyy 23 tilavaa, saunallista huonetta. Talon kolme ylimmässä asuinkerroksessa sijaitsevaa sviittiä tarjoavat hulppean majoituksen henkeäsalpaavin näköaloin. Sviiteistä löytyy makuu- ja oleskeluhuone sekä sauna tai poreallas.

Henkilökuntamme rakastaa Tallinnaa ja toivoo sinunkin ihastuvan hienoon kaupunkiimme. Tiimimme 250 jäsentä jakavat mielellään vinkkejään hauskoista, jännittävistä ja yllättävistä lempipaikoistaan. Lisätietoja löydät hotellihuoneestasi sekä saat vastaanottomme väeltä.