Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Original Sokos Hotel Arina Oulu Villasukat Oulun veteraaneille
Original Sokos Hotel Arina Oulu Villasukat Oulun veteraaneille
29.08.2016

Villasukat Oulun veteraaneille 2017

Original Sokos Hotel Arina, ODL, Kaleva ja Oulun IB-lukio mukaan Villasukat Oulun veteraaneille 2017 –kampanjaan

 

Villasukat Oulun veteraaneille 2017 –kampanjan tavoitteena on ilahduttaa itsenäisyyden juhlavuonna kaikkia  Oulun seudulla asuvia veteraaneja. Kampanja on käynnistynyt Facebookissa keväällä varhaiskasvatuksen opiskelija Laura Rautio toimesta.

 

Original Sokos Hotel Arina, ODL, Kaleva ja Oulun IB-lukio haluavat antaa oman panoksensa kampanjaan organisoimalla kaikille avoimia neulomistapaamisia. Tapaamiset pidetään Original Sokos Hotel Arinan aulatiloissa (Pakkahuoneenkatu 16) keskiviikkoisin klo 16-19. Ensimmäinen kokoontuminen on 7.9. 

Mukaan voi tulla yhden kerran tai vaikka joka keskiviikko marraskuun loppuun saakka. Tapaamisissa voi myös opetella neulomista, jos taitoa on päässyt unohtumaan. Opastusta neulomiseen antavat ODL:n vapaaehtoiset. Olemme varanneet muutamia puikkoja ja lankoja neulojille, mutta myös omien neulomisvälineiden tuonti on suotavaa. Neulomistapaamisten tavoitteena on ilahduttaa oululaisia veteraaneja, tarjota yhteisöllisiä kokoontumisia ja vahvistaa käsityöperinnettä.

 

Villasukkia voi neuloa myös kotona ja tuoda niitä neulomistapaamisiin Original Sokos Hotel Arinaan tai mihin tahansa Oulu10-palvelupisteeseen. Kampanjassa on kesän aikana tehty noin 100 sukkaparia, tarve on vajaat 700 sukkaa. Valmiit villasukat toimitetaan veteraaneille Oulun kaupungin avustuksella.

 

Mikäli et itse pääse tai pysty neulomaan, voit myös osallistua hyvän tekemiseen lahjoittamalla hotellillemme Novitan 7 Veljestä lankaa (värit; valkoinen 011 ja tummansininen 170) sekä neulomispuikkoja (vahvuus 3 ja 3½).

Jos villasukkalahjoituksesta jää ylimääräisiä sukkia, myydään ne Original Sokos Hotel Arinassa vuonna 2017 ja myyntituotot ohjataan ODL:n kautta lyhentämättömänä pohjoissuomalaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen.

 

Neulo villasukat Oulun veteraaneille – keräys on jo osa Oulun kaupungin Suomi100-juhlakampanjaa.