Menu

Vietä rento staycation Turun hotelleissamme

Idyllisessä Turussa on kolme kodikasta Sokos Hotellia, joissa sinua hemmotellaan monin tavoin. Laadukkaissa vuoteissa nukut sikeästi ja aamulla heräät monipuoliselle ja herkulliselle hotelliaamiaiselle. Tummeneva iltapäivä on parasta aikaa ihanille pienille päiväunille. Illalla vesi sihahtaa kiukaalle ja uima-altaassa virkistyt – ja jos mielesi tekee kuntosalille, niin anna palaa! Kuntosali löytyy jokaisesta Turun hotellistamme. Sitten maistuu illallinen ja kenties poreileva lasillinen kuohuvaa.     

Idyllinen Turku hellii lomailijaa

Turussa riittää historiaa siitä kiinnostuneille. Se on läsnä keskustan jokaisella kadulla ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Aurajoen tuntumassa Forum Marinum katselee historiaa meren näkökulmasta. Apteekkimuseossa ja Qwenselin talossa kurkistat satojen vuosien taakse. Aboa Vetus Ars Nova kätkee sisälleen paljon tutkittavaa – ja onhan se Turun linnakin kierrettävä.

Historiastaan huolimatta Turku ei elä menneessä. Livekonsertit, nykytaiteen näyttelyt, teatteri, kaupat, tavaratalot ja ostoskeskukset tarjovat viihdykettä staycation-lomailijalle. Turku on myös Suomen virallinen joulukaupunki.  

Kolme hotellia Turussa – valitse itsellesi paras!

Original Sokos Hotel Kupittaa on uudehko tyylikäs hotelli, joka hellii mukavuuksillaan. Sinne saavut aina kuivin jaloin, säästä riippumatta – rautatieasemalta on suora yhteys hotelliin ja autolla huristat pääteiltä suoraan parkkihalliin. Ydinkeskustan huveihin pääset hujauksessa kävellen.

Original Sokos Hotel Wiklund sijaitsee aivan kaupungin ytimessä, kauppatorin laidalla. Saman katon alta löydät runsaan ravintolatarjonnan, hemmottelevat hoidot sekä ostosmahdollisuudet. Astu ulos ja olet heti tapahtumien keskipisteessä.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aito Solo-Hotelli – uniikki, aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Jokainen huone on omanlaisensa kokonaisuus niin kooltaan kuin sisustukseltaan. Valmistaudu siis aisteja hivelevään vierailuun tunnelmallisessa hotellissamme.
 

Nyt on aika rentoutua. Varaa oma Turku-staycation jo tänään! Tutustu Turun Sokos Hotelleihin tarkemmin täällä »