Menu

Vietä rento staycation Helsingin hotelleissa

Hotellimme Helsingissä hemmottelevat sinua monin tavoin. Viihdy rauhallisessa huoneessa, nuku pitkät unet ihanassa hotellivuoteessa ja nauti sydämellisestä palvelusta. Ravintoloissamme herkuttelet parhaalla hotelliaamiaisella ja nautit laadukkaan illallisen. Viimeistään saunan pehmeissä löylyissä arki unohtuu. Staycation-vierailullesi on tarjolla kuusi Sokos Hotellia Helsingissä.

Tapahtumarikas Helsinki on staycationin viettäjän unelma

Valitsitpa minkä ajankohdan tahansa, on Helsinki täynnä konsertteja, näyttelyitä, elokuvia ja teatteria. Välimatkat ovat lyhyitä, joten kulkiessasi kohteesta toiseen voit ihailla talvista neonvalojen valaisemaa kaupunkia. Istahda vaikkapa torikahvilaan kuumalle kaakaolle! Tutunkin kaupungin näkee uusin silmin, kun pysähtyy rauhassa nauttimaan.

Museoista kiinnostuneille Helsinki on unelmien täyttymys. Jos tunnetuimmat museot – Ateneum, Kiasma, Suomen Kansallismuseo, Luonnontieteellinen museo, Helsingin taidemuseo, Amos Rex ja Helsingin kaupunginmuseo – on jo kierretty, piipahda vaikkapa Arkkitehtuurimuseossa, Designmuseo Arabiassa, Urheilumuseossa tai Musiikkimuseo Famessa. Upea kohde on myös Talvipuutarha, hienostunut eksoottisten kasvien keidas.

Uudet hotellimme Helsingissä

Uudistettu Solo Sokos Hotel Torni on ylellinen hotelli, joka nostaa sinut arjen yläpuolelle. Laadukasta palvelua, huippuravintoloita ja boutique-hotellin tunnelmaa kävelymatkan päässä kaikesta. Aamulla voit herätä näköalahuoneen ikkunasta avautuvaan huikeaan maisemaan. 

Uusi Solo Sokos Hotel Helsingin sisustus on saanut inspiraationsa pääkaupungin väreistä, sen tunnelmasta ja ikonisista yksityiskohdista. Sijainti aivan Helsingin keskustassa mahdollistaa helposti uudet elämykset.

Tutut staycation-hotellit

Original Sokos Hotel Triplaan on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta. Samassa rakennuksessa sijaitseva suuri ostoskeskus Mall of Tripla tarjoaa tekemistä joka makuun.

Original Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa aitoa 1950-luvun tunnelmaa ja upeat näköalat yli Helsingin. Kiikaroi tornit, museot ja muut kiinnostavat rakennukset jo ennakkoon hotellihuoneesi ikkunasta. 

Original Sokos Hotel Presidentin ovelta astut suoraan Helsingin menoihin. Kampin kauppakeskus, Tennispalatsi, Musiikkitalo ja Luonnontieteellinen museo löytyvät ihan vierestä.

Original Sokos Hotel Albert on välitön ja rento pieni hotelli Punavuoren sydämessä. Albertin lähialueelta löydät kaupungin parhaat kahvilat ja persoonallisimmat baarit. 
 

Varaa heti oma helsinkiläinen staycation ja nauti hotellielämästä! Tutustu Helsingin Sokos Hotelleihin tarkemmin täältä »