Vietä merkkipäivääsi arvokkaasti Tallinnassa – Crème de la Crème

Kevään korvalla on aina luvassa paljon merkkipäiviä: ystävänpäivä, Viron itsenäisyyspäivä, naistenpäivä ja lisäksi vielä lukematon määrä syntymäpäiviä, joita on tunnetusti keväällä runsaasti. Jotkin merkkipäivät ansaitsevat aivan erityistä huomiota, ja juuri tällaisiin hetkiin sopii Viron tanssiagentuurin revyyteatteri Starlight Cabaret'n revyyesitys Crème de la Crème. Syyskaudella esitykseen ei enää saanut lippuja, mutta ennen ensi syyskautta on nyt uusi mahdollisuus nähdä esitys.

Ravintola Merineitsin kymmentä kabareekautta juhlistava Crème de la Crème kutsuu upeaan showesitykseen, jossa nähdään vaikuttava kooste yleisön suosikkihiteistä. Lisäksi lavalla nähdään viiden virolaisen huippukoreografin upouudet loistavat revyynumerot, jotka on suunniteltu nimenomaan Starlight Cabaret'n esitettäväksi sen kotiestradilla Merineitsissä!

Ovatko lopulta kirsikkana kakussa revyyteatterin tähdet Irina Haak, Kristiina Renser, Kärt Anton, Bert Pringi ja Kalle Sepp vai sittenkin Merineitsin taiturimaisen keittiömestarin Margus Tammperen luomat makuyllätykset ja kulinaariset elämykset? Sen päättävät kunkin katsojan silmät ja suu.
Liput myynnissä osoitteessa www.viru.ee