Vietä ihana joulu Oulussa, Rovaniemellä tai Levillä!

Vietä joulu kiireettömästi hotellissa. Hyödynnä upeat omistajan edut, ja kurkkaa alta hotelliemme vinkit joulun viettoon. Tarjolla aidosti helppo ja rento juhla valitsemassasi kohteessa. Osuuskauppa Arinan hotelleja on valittavana napapiirin molemmilla puolilla, tunnelma vaihtelee city-joulun sykkeestä tunturien tuiverrukseen.
 
Oulussa voit nauttia Tiernakaupungin taiasta, kurkistaa kulttuurielämyksiin tai herkutella kaupungin lukuisissa ravintoloissa ja nauttia shoppailusta aivan hotellimme lähiympäristössä. Joulun pyhiksi kaupunki rauhoittuu ja tarjoaa ulkoilijalle unohtumattoman kävelyretken. Käyskentele Ainolan puiston lumisilla poluilla, tai kurkkaa tuhansien kynttilöiden valaisemalle hautausmaalle Raksilassa. Taatusti joulumieltä nostattavan kierroksen tarjoaa myös Pikisaaren hurmaava perinnemiljöö. Hemmottelusta vastaa sydämellinen koti keskellä Oulua!
 
Rovaniemellä pääset taatusti perinteiseseen joulutunnelmaan. Koskikadulla vierailijoita ilahduttaa jokavuotinen joulutori, josta hankit pakettiin aidot, käsin neulotut villasukat tai vaikkapa pehmoisen poron taljan. Joulupukin tapaaminen on Rovaniemellä taattu! Napapiirillä kaiken ikäisiä lapsia vastaanottaa se aito oikea pukki, ja suurimmille joulufaneille hotellistamme on varattavissa hurmaava, ikuisen joulun henkeen sisustettu teemahuone. Nautiskelijoiden mieliä ilahduttaa Rovaniemen eläväinen ravintolakattaus, tarjolla on varmasti kuppila jokaiseen hetkeen.
 
Levillä nautit helpon joulun lisäksi myös monenlaista tekemistä. Laskettelurinteet ovat joulusesongilla jo täydessä toiminnassa ja tarjolla on tekevälle myös laaja kirjo erilaisia aktiviteetteja Huskyajelusta avantouintiin. Sijaintimme Levin keskuksen ytimessä ja suoraan tunturin kupeessa takaavat, että olet luonamme aina tapahtumien keskipisteessä. Joulu tunturissa voi helposti olla se elämäsi ikimuistoisin!