01.02.2018

Vietä hiihtolomasi Pietarissa

Kohta on oppilaitosten aika lähteä hiihtolomille ja koululaiset pääsevät todella nauttimaan talven riemuista. Meillä on ilo tarjota vaihtoehto perinteiselle hiihtomatkalle kutsumalla teidät taianomaiseen talviseen Pietariin.

Talviloman aikaan kaupungissa on meneillään korkean kulttuurin sesonki lukuisien eri näyttelyiden ja teatteriesitysten muodossa, kun taas yöklubeilla kuuluisat DJ:t esiintyvät ja riemu raikaa. Koe Klimtan, Van Goghin ja Aivazovskin eloisat maalaukset tai tee virtuaalimatka menneisyyden Eremitaasiin, sekä tietysti näe maailmankuuluja balettiesityksiä Mihailovski- ja Mariinski-teatterissa. Maaliskuuhun loppuun asti Faberge-museossa voi nähdä Modiglianin sekä Montparnassen taiteilijoiden mestariteoksia. Tule myös testaamaan Uuden Hollannin luistinrata. Tämä kaupungin sydämessä sijaitseva saari oli suljettu vierailijoilta tämän vuosituhannen alkuun saakka, mutta nyt se on koti useille erilaisille taiteellisille tiloille. Älä jätä välistä tilaisuutta kierrellä lumista ja uskomattoman kaunista historiallista keskustaa jolloin voit ihastua jäätyneeseen Neva-jokeen ja lämmitellä kävelyn jälkeen juoden teetä venäläisestä samovaarista.

Majoitu yhdessä Pietarin kolmesta Sokos Hotellista niin olet tapahtumien keskellä. Ketjun hotellit sijaitsevat lähellä kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä, museoita ja gallerioita ja ovat varustettuja kaikella mitä tarvitset viihtyisää ja korkealaatuista lomailua varten. Skandinaavinen design, suuret sängyt, mahtavat aamupalat ja työntekijät, jotka ovat aina valmiita osoittamaan suomalaista vieraanvaraisuutta.

Pietariin pääsee helposti ja nopeasti Allegro-pikajunalla, jonka aikataulut löytyvät täältä. Viisumin hankinnassa teitä opastavat viisumikeskuksen työntekijät Helsingissä. Ohjeita viisumin hankinnassa löytyy täältä

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone