© Moomin Characters™ Theme park created by Dennis Livson
05.08.2019

Vietä hauska perheloma Turussa

MUUMIMAAILMA

Naantalin Muumimaailmassa Tove Janssonin tarinat elävät saaristoluonnon helmassa. Aikaa kannattaa varata vaikka kaksi päivää, sillä Muumien sininen talo, Niiskun verstas, Teatteri Emman esitykset, Satupolku, uimaranta, Papan laiva ja muut Muumien hauskat paikat ja asiat ottavat aikansa. Muista myös kätevä Muumibussikuljetus. Lisätiedot osoitteesta www.muumimaailma.fi/.

 

TURUN LINNA

Turun linnan yli 700-vuotisten muurien kätköissä saa kulumaan monta tuntia! Vaella keskiaikaisen linnan läpi, tutustu renessanssin loistoaikaan ja käy katsomassa vankisellit. Pukeudu vaikka Ritarisalissa haarniskaan tai hovineidon asuun. Kesällä sekä koulujen syys- ja hiihtolomakaudella linnassa järjestetään lapsille hauskoja ja jännittäviä Pikkuritarikierroksia. Lue lisää opastetuista kierroksista tästä

 

ABOA VETUS & ARS NOVA

Aboa Vetuksen eli vanha Turun sydän on maan alta esiin kaivettu keskiaikainen rauniokortteli. Näin kesällä museoon voi tutustua mm. lastenkierroksella, joka jatkuu myös Ars Novan nykytaiteen näyttelyyn, jossa lapset pääsevät kokeilemaan taiteilijan työvälineitä ja materiaaleja. Aikuiset voivat osallistua samanaikaisesti yleisöopastuksille.

 

KOIRAMÄEN LASTEN KIERROS

Turkulainen kesäkauden klassikko on jo kymmeniä vuosia palvellut, hauskaksi havaittu bussikierros, joka perustuu Mauri Kunnaksen kirjalle Koiramäen lapset kaupungissa. Kierroksen kesto 2,5 - 3h ja opastuskieli suomi. Lue lisää tästä

 

JUKUPARK

Hauskan päivän Jukuparkissa takaavat lukuisat huikeat vesiliukumäet, isot lämmitetyt altaat, suuret auringonottoalueet sekä hyvät sauna- ja suihkutilat. Perheen pienimmät nauttivat vesileikkimaailma Merirosvosaaresta. Aukioloajat ja lisätiedot osoitteesta www.jukupark.fi/Turku.

 

CARIBIA SPA

Karibialaiseen värikkääseen henkeen toteutettu teemakylpylä, jonka vauhdikkaissa vesiliukumäissä ja Merirosvolaivassa lapset viihtyvät loistavasti. Aikuisten mieleen ovat erilaiset saunat ja altaat kylmistä kuumiin ja poreileviin.

 


Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Humalistonkatu 2, Turku