Vauva-arjen keskeltä minilomalle Vaasan Vaakunaan!

Minulla on kotona pieni vauva ja sain tilaisuuden viettää yhden yön hotellissa rentoutuen ja voimia keräten! Jokainen meistä tarvitsee omaa aikaa ja StayCation Vaasan Vaakunassa, vain 4km päässä kodistamme, oli minulle sopiva tapa irrottautua arjesta.

Olin erittäin onnekas kun sain järjestettyä asiat niin, että vauva jäi isänsä kanssa kotiin hyvillä mielin. Vaikka perhettä tulikin ikävä jäi arki kaikkine hyvine ja huonoine puolineen yhdeksi illaksi taka-alalle, ja otin kaiken irti harvinaiseta tilaisuudesta viettää ihan omaa aikaa ja NUKKUA!

Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunasta löytyi minulle aivan ihana huone, Naistenhuone -nimeltään. Huoneesta löytyy mm. uusimmat naistenlehdet sekä ihana hierontarulla jonka otin heti testiin koko kropan ollessa jumissa raskauden jäljiltä. Rentouttavan rullaushetken jälkeen oli vuorossa kasvomaski ja vaahtokylpy!

Istuessani kylvyn jälkeen hotellin VENN ravintolasta tilattu herkullinen levy edessäni, nautin hiljaisuudesta ja siitä, että pysytyin keskittymään omiin ajatuksiini ensimmäsitä kertaa pitkään aikaan ja jopa katsoa lempisarjaani ilman häiriötä. Maukkaan ruoan jälkeen maistui uni erittäin hyvältä.

Aamulla heräsin levänneenä ja päivä alkoikin parhaalla mahdollisella tavalla kun sain aamiaiselle seurakseni puolisoni ja vauvamme. Herkkuaamiaisen jälkeen olinkin jo täysin valmis palaamaan kotiin akut täyteen ladattuina!

Oma aika on meille jokaiselle äärettömän arvokasta ja se auttaa jaksamaan paremmin. Jos sinulla on mahdollisuus lähteä minilomalle on Vaasan Vaakunalla huippu tarjous alk. 40€/yö/2hh tai jos lähdet yksin rentoutumaan on hinta alk. 70€/yö. Tarjoushinta on voimassa to-su (varaustilanteen mukaan). Käytä koodia FIESTA varatessasi nettisivuilta

Ihanaa kevään odotusta kaikille! T. Mammalomalainen