03.12.2017

Väsynyt, mutta onnellinen

Kahden pienen lapsen isä oli tulossa majoittumaan hotelliimme. Hänellä oli toiveena rauhallinen huone, jotta saisi hyvin nukuttua. Vastaanoton Kirsi järjesti hänelle huoneen rauhallisella sijainnilla, leveällä sängyllä sekä huoneeseen vielä laittoi kortin, jossa oli viesti "Nuku Hyvin". Jääkaapissa oli vielä pullo kylmää olutta. Asiakas oli kiitellyt tätä huomioimista todella paljon check outin yhteydessä ja jättänyt pitsalahjakortin Kirsille kiitoksena. 
 
Kirsi, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio
 
 
Hyvää kotimatkaa
 
Meillä oli hotellissa asumassa norjalainen eläkeläisrymä ja he olivat todella nauttineet olostaan hotellissamme. Kun uloskirjautuminen koitti ja bussi odotti pihassa, sai vastaanoton Filloreta idean:
Hän otti pussillisen Fazerin sinisiä ja lompsi kohti bussia, jossa jo kaikki norjalaiset istuivat ja odottivat lähtöä. Filloreta meni bussiin, tarttui mikkiin ja kiitti kaikkia vierailusta, toivotti hyvää kotimatkaa ja pyysi tulemaan pian uudelleen!  Kaikki bussissa olijat alkoivat taputtaa vimmatusti ja huusivat että tämä oli paras reissu ikinä! 
 
Filloreta, Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone