Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Vastuullista ruokaa S-ryhmän hotelliravintoloissa ja ravintolaketjuissa
02.01.2015

Vastuullista ruokaa S-ryhmän hotelliravintoloissa ja ravintolaketjuissa

Niin Sokos Hotellien kuin muidenkin S-ryhmän ravintoloiden ruokatuotteen tuotekehityksessä kiinnitetään erityishuomiota tuoreuteen, terveellisyyteen, raaka-aineiden puhtauteen ja kestävään tuotantotapaan.

Käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita. Muun muassa kaikki Frans-ravintoloissa ja Amarilloissa tarjoiltava pihviliha on kotimaista, samoin ketjuravintoloissa valmistettava broileri.

 

Vastuullisten elintarvikkeiden määrät S-ryhmän majoitus- ja ravitsemistoimialalla

(Sokos Hotellit, hotelliravintolat ja ketjuravintolat)

Tuote KPL
Joutsenmerkkituotteet 151
EU-kukka tuotteet 5
Ökö-tex –tuotteet 4
Luomutuotteet 31
Reilun kaupan tuotteet 27
FSC-sertifioiudut tuotteet 226
MSC-sertifioidut tuotteet 34
Hyvää Suomesta -merkityt tuotteet              729

 

 

Lähiruokavalikoiman osuus kasvaa koko ajan

Sokos Hotellien ravintolat ja ketjuravintolat tukevat lähituotantoa ja paikallista yrittäjyyttä. Hotellimme käyttävät niin aamiais- kuin ruokaravintoloissakin merkittäviä määriä paikallisia, lähialueensa tuotteita.

Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunassa esimerkiksi paikallisen Aroma Bakeryn tuotteet koristavat niin aamiais-, lounas- kuin kokoustarjoilupöytiäkin. Aroma Bakery valittiin Suomen parhaaksi leipomoksi 2015. Liha tulee lähitiloilta (Björkens), juustot paikallisesta kauppahallista (Juustomaa) ja suklaaherkkuja Suklaaparatiisista.

Porin Original Sokos Hotel Vaakuna tarjoilee aamiaisella mm. Reijo Koivun tyrnihilloa, Kivikylän ryynimakkaraa ja paikallisten leipomoiden leipää. Lähiruokatuotteilla on myös oma pieni myymälätiski. Tuotteiden myynnillä työllistetään vuodessa yksi henkilö porilaisessa lähiruokatuotannossa. 

 


Kaikilta tavarantoimittajlta edellytetään eettisten periaatteiden noudattamista

S-ryhmän hotellien ja hotelli- sekä ketjuravintoloiden ruoan ja juoman hankinta on keskitetty hankinta- ja logistiikkayhtiö MeiraNovalle. Tämä tehostaa tilauksia ja säästää kuljetuskustannuksia.

S-ryhmän hankintasopimukset edellyttävät, että tuotannossa noudatetaan lainsäädännön vaatimuksia ja työehtosopimuksia sekä kansainvälisiä työelämän vähimmäisnormeja. Meira Novalla on eettiset vaatimukset kaikille tavarantoimittajilleen. 
 

https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/sok-yhtyman-eettiset-periaatteet