Menu
Lainaa hotellipyörä ja lähde tutkimaan kaupunkia!

Vastuullinen matkailu Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella

Vastuullisuus näkyy ympäri hotellia ja haluamme tehdä ympäristöystävälliset valinnat sinulle helpoksi, mukavuudestasi tinkimättä.  Luomu- ja lähiruokaa on tarjolla monipuolisesti sekä sesongin raaka-aineet huomioiden. Olemme valinneet huonesiivoukseen ympäristömerkittyjä pesuaineita sekä työmenetelmiä, joissa käytämme vettä ja kemikaaleja puhtaanapidon varmistaen, mutta ympäristöä säästäen.

Toimimme ja opastamme myös henkilökuntaamme energiaa säästäviin toimintatapoihin. Led lamput, liiketunnistimet sekä esimerkiksi tiskikorin oikeaoppisen täyttämisen ohjeet tekevät energian säästämisestä vaivatonta.

Jätteiden lajittelu on iso osa jokapäiväistä työtä ympäristön hyväksi. Lajittelemme ja ohjaamme jätteet tehokkaasti uudelleen käytettäväksi tai jatkojalostukseen.  Olemme myös halunneet panostaa hotellivieraiden mahdollisuuteen kierrättää jätteet hotellihuoneessa helposti.

Suosimme vahvasti ekologista liikkumista ja kerrommekin mielellämme Turun parhaat vinkit kävelyetäisyydeltä tai opastamme julkisenliikenteen käyttämisessä. Halutessasi voit lainat myös hotellipyöriämme ja huristella omille seikkailuille ympäri kaunista Turkua!

 

Haluamme että ympäristöystävällisen majoituksen valitseminen on sinulle helppoa ja vierailusi mukava.

Tutustu Green Key -ohjelmaan tarkemmin TÄSTÄ